Anneler Günün'de şehitliğe koştular. Üzülme Annem, senin 82 Milyon evladın var Anneler Günü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde çocuklarının mezarlarını ziyaret eden şehit anneleri, duygusal anlar yaşadı.
Milli Savunma Bakanlığı duygulandıran Anneler Günü'nü klibi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Twitter hesabından paylaştığı video klip ile Anneler Günü'nü kutladı.
Kadınlar, Anneler Günü'nde Van Gölü'ne dikkat çekmek için yürüdü Van Gölü Aktivistleri Derneği organizatörlüğünde, "Van Gölü İçin Kadınlar Yürüyor" sloganıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.
''Bu anneler günü en büyük hediyem en ağır cezayı alması'' Muğla’da Cemal Metin Avcı’nın (32) boğduktan sonra varilde yakarak öldürdüğü üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) annesi Şefika Gültekin, "Biz Anneler Günü'nü unuttuk artık. Çok acı, kimse yaşamasın. Büyüt, üniversite okut, bir cani gelsin diri diri yaksın. 2 senedir bu mahkeme sürüyor. O en ağır ceza almazsa biz ölürüz. Adalet yerini bulsun. Kadınları öldürenler bu davalardan cesaret alıyor. Bu Anneler Günü en büyük hediyem en ağır cezayı alması" dedi.
Dünyanın en fedakar anneleri Anadolu kadınının anneler günü kutlu olsun Her yılın Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan anneler günü, 2022 yılında 8 Mayıs tarihine denk geldi. Peki, Anneler günü nedir, nasıl ortaya çıkmıştır, neden Mayıs’ın ikinci haftası kutlanır? İşte en güzel anneler günü mesajları…
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "Üzerimizdeki emekleri, koşulsuz sevgileriyle; hayatımızın ışığı, gözlerimizin nuru, başlarımızın tacı annelerimizin, Sevgili Annemin; her çocuğa, cana, tabiata anne kalbiyle yaklaşan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun" dedi.
İYİ Parti'den Anneler Günü'ne özel konser İYİ Parti Ankara İl başkanlığı 'Anneler Günü' dolayısıyla özel konser verileceğini duyurdu. Aşkın Nur Yengi ve Allegra Ensembe'nin yer alacağı konsere tüm anneler davet edildi.
Darülaceze’de sessiz Anneler Günü: Bu sene garip kaldık Darülaceze bu yıl pandemi nedeniyle kapılarını ziyaretçilere kapattı. Alınan karar sonrası Darülaceze’de pandemi buruk bir şekilde geçerken 4 senedir Darülaceze'de olduğunu söyleyen Tezcan Anlı ise "Alzheimer hastasıyım annemden baya geçti. Çocuklarım yok. Her şeyimi Darülaceze'ye bağışladım. Geçen senelerde burası çok dolu olurdu. Biz de çok mutlu sevinirdik. Hatta bütün yeğenlerim ve kardeşlerim gelirdi. Bu sene garip kaldık" diye konuştu.
TBMM Başkanı Şentop'tan Anneler Günü mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Karşılıksız ve sonsuz fedakarlığın, saf sevginin mihrabı; hayır duasıyla manevi kalkanımız, can evimizin direği; her çocuğun ilk sözünün, ilk bakışının, ilk gülüşünün, ilk gözyaşının muhatabı sevgili annelerimizin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyorum." ifadesini kullandı.
Kızları katledilen anneler konuştu: Kızımın gülüşü bitince ben de bittim. Yürekler dağlandı Kızları kadın cinayetlerine kurban giden anneler, anneler gününde konuştu. Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin, “Kızımın gülüşü bitince ben de bittim” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Anneler Günü mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü için sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Akşener mesajında, "Bana babaanneliği armağan eden güzel kızımın ve tüm annelerimizin #AnnelerGünü'nü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.
Anneler Günü'nde hastanelerdeki anneler unutulmadı Pandemi nedeniyle uygulanan tam kapanma dönemine denk gelen Anneler Günü'nde hastaneler de yatan ya da çalışan anneler de unutulmadı.
Emine Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü kutlaması: . Babadolu değil Anadolu demişiz Anneler günüyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatanını ve yurdunu 'ana' sıfatıyla adlandıran bir milletin evlatları olarak, dünyada hiçbir yerde Anadolu var mı? Yok. Ama bizde bak Anadolu var. Biz ne demişiz, 'Anadolu'. 'Babadolu' değil, 'Anadolu' demişiz” ifadelerini kullandı.
Dünyanın en fedakar anneleri Anadolu kadınının anneler günü kutlu olsun Her yılın Mayıs ayının Pazar gününde kutlanan anneler günü, 2021 yılında 9 Mayıs tarihine denk geldi. Peki, Anneler günü nedir. Anneler günü neden Mayıs’ın ikinci haftası kutlanır. İşte en güzel anneler günü mesajları…
Fedakar anne 45 yıldır 4 engelli çocuğuna birden bakıyor Tunceli’de yaşayan 63 yaşındaki Hani Uğurlu, hayatını 2'si kız 2'si erkek 4 engelli çocuğuna adadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB mesajı Avrupa Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AB'nin güçlü bir küresel aktör olmasının önündeki en büyük engel stratejik sabır ve vizyon eksikliğidir." dedi. Erdoğan ayrıca, ''Türkiye, maruz kaldığı çifte standarda ve engellemelere rağmen stratejik hedefi olan AB üyeliği yolunda kararlı tutumunu ve çalışmalarını sürdürmektedir.'' ifadelerini kullandı.
Sen bir evlat yetiştirdin o evlat bir millet yetiştirdi. Atatürk’ümüzün annesi Zübeyde Hanım’ın Anneler Günü kutlu olsun Anneler Günü, her yılın Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanıyor. Türk milletinin en büyük annesi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı Anneler Günü’nde minnetle anılıyor.
Üç büyüklerden Anneler Günü mesajı Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayımladı.
Şehit Eren Bülbül'ün annesinden yürek yakan sözler: Harçlığı olmadığı için bana çiçek alıp getiremezdi Trabzon'un Maçka ilçesinde, 4 yıl önce, PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken, açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün (15) annesi Ayşe Bülbül, Anneler Günü'ne yine buruk girdi. Oğlunun mezarı başında gözyaşı döken Bülbül, "Eren'im, harçlığı olmadığı için bana Anneler Günü'nde çiçek alıp, getiremezdi; ormanda açan çiçeklerden toplar, getirirdi" açıklamasında bulundu.
Google'dan Anneler Günü'ne özel Doodle Arama motoru Google, Anneler Günü'nü unutmadı ve bugün için bir "doodle" hazırladı.
Google Anneler Günü'nü unutmadı Arama motoru Google, Anneler Günü'nü unutmadı ve bugün için bir "doodle" hazırladı.
Özü bizim olan Anneler Günü'nü nasıl ithal ettik? Mehmet Yardımcı yazdı... Özü bizim olan Anneler Günü'nü nasıl ithal ettik?
Vefakar anne 21 yıldır kızının başından ayrılmıyor İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yaşayan ve 21 yıldan bu yana "Nöronal Seroid Lipofusinozis" ya da 'beyincik erimesi' olarak bilinen hastalıkla boğuşan kızının yanından bir an olsun ayrılmayan Kadriye Hacıoğlu'nun mücadelesi takdir topluyor.
Anneler Günü öncesi kızına hayat verdi. Anne ile evladı arasında kopan tek bağ göbek bağıdır Diyarbakır’da 62 yaşındaki fedakar anne Seyran Sincar (62), kronik böbrek yetmezliği olduğu için diyalize bağlı yaşayan kızı Esma Sincar'a (32) böbreğini verdi. Sincar, kızını çok sevdiğini ve hastalığından kurtardığını söylerken, Esma ise "Anneme ne kadar teşekkür etsem az. Anneler Günü öncesi bana güzel bir hediye verdi. Onu çok seviyorum. Kendimi kuş gibi hissediyorum, çok mutlu oldum. Annemin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.
Çiçek mezadında Anneler Günü yoğunluğu Yalova'da kooperatif tarafından düzenlenen çiçek mezadında Anneler Günü telaşı yaşandı. Çiçek satışları açık artırma yöntemiyle yapıldı.
Anneler Günü'nü kutlamayan kocasını vurdu Adana'da yaşayan Gizem A.'nın (28) eşi Cengiz A.'yı (49), Anneler Günü'nü kutlamadığı için tabancayla vurup, yaraladı.
Kayserili futbolcular, başkanlarını unutmadı Süper Lig tarihinin ilk kadın başkanı olan Berna Gözbaşı için Hes Kablo Kayserisporlu futbolcular sosyal medyadan Anneler Günü mesajı yayınladı.
Kılıçdaroğlu'ndan Pakize Akbaba'ya 'Anneler Günü' telefonu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Anneler Günü dolayısıyla Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba'yı aradı.
77 yaşındaki nine ile dede Anneler Günü'nde darp edilip, soyuldu! Bursa'nın İnegöl ilçesinde Anneler Günü'nde, 27 yaşındaki bir genç, para vermediği gerekçesiyle babaannesi ve dedesini darp etti, 1500 lirasını ve cep telefonunu da zorla alıp kayıplara karıştı.
Bugün anneler günü ve 5 milyon annenin tenceresinde yemek kaynamıyor Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, anneler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada 5 milyona yakın ailenin açlık sınırının altında yaşadığını ve tenceresinde yemek kaynamadığını ifade etti.
İYİ Parti, anneleri unutmadı İYİ Parti, tüm vatandaşları 10 Mayıs Pazar akşamı saat 21.00'da balkonlardan Anneler Günü'nü kutlamaya davet etti.
Google Anneler Gününü unutmadı! Anneler Günü Doodle oldu Google, Anneler gününü bu yıl da unutmadı. Google Anneler günü için özel doodle yayınladı. Peki doodle ne demek? Anneler günü doodle nasıl? İşte detaylar
Mansur Yavaş’tan Anneler Günü mesajı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Anneler Günü’nü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile kutladı.
Mehmetçik'ten sınırda anneler günü mesajı Suriye sınırında görevli askerler, 'Annem' koreografisi oluşturup, hep birlikte Komando Marşı okuyarak Anneler Günü'nü kutladı. Komando marşını yüksek sesle okuyan askerler daha sonra tek ağızdan "Annem, Anneler Günün kutlu olsun" dedi.
Anneler günü ne zaman kutlanacak? 2019 En güzel anneler günü mesajları… Anneler günü vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Anneler günüyle ilgili en güzel mesajlarda merak ediliyor. Peki, Anneler günü ne zaman kutlanacak? En güzel anneler günü mesajları neler? İşte detaylar.
2019 Anneler günü ne zaman? En güzel anneler günü mesajları Mayıs ayının gelmesiyle vatandaşlar Anneler gününü araştırmaya başladı. Annesine özel bir gün yaşatmak isteyen vatandaşlar Anneler günüyle en güzel mesajları da merak ediliyor? Peki, 2019 Anneler günü ne zaman? En güzel mesajlar neler? İşte detaylar...
Anneler Günü için 39 ülkeye 45 milyon dal çiçek satıldı Anneler Günü dolayısıyla 39 ülkeye 45 milyon dal kesme çiçek ihraç eden çiçekçilik sektörü, yaklaşık 7 milyon dolar ciro bekliyor.
Binali Yıldırım'dan Anneler Günü gafı 31 Mart yerel seçimlerinde AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, 12 Mayıs Pazar günü olan Anneler Günü'nü bugün sanarak anneler gününü kutladı.
Anneye en anlamlı hediye Afyon'da yaşayan bir gazeteci annesine belki de en anlamlı hediyeyi verdi. Gazeteci Nail Azbay annesine Anneler Günü hediyesi olarak babasıyla yaşadıklarını romanlaştırarak hediye etti.
Kılıçdaroğlu'dan Anneler Günü mesajı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı mesajla Anneler Günü'nü kutladı.
24 kişinin öldüğü kazada istenen cezalar belli oldu İzmir'den Muğla'nın Marmaris ilçesine Anneler Günü kutlamasına giden 24 kişinin can verdiği midibüs kazasıyla ilgili soruşturmasını tamamlayan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianameyi hazırladı.
Anneler günü ne zaman, ne hediye alınır? Pek çok ülkede geçerli olan ancak farklı günlerde kutlanan Anneler Günü, ülkemizde her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanıyor.Peki, bize şefkatle kucak açan annelerimiz için ne hediye almalıyız?