Antalya'da bir tuhaf hırsızlık! Jandarma, süçüstü yakaladı. Değeri tam 260 bin lira

Antalya'da bir tuhaf hırsızlık! Jandarma, süçüstü yakaladı. Değeri tam 260 bin lira
Antalya'da birçok bahçeden piyasa değeri 260 bin TL olan avokadoları çalan Oğuzhan K. jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Oğuzhan K.nin topladığı çuval içerisindeki 160 avokadoya da el konuldu. Hırsızlık şüphelisi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA'da yer alan habere göre, Antalya'nın Alanya ilçesinde Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan operasyonda 260 bin TL olan avokado çalan Oğuzhan K. yakalandı.

160 AVOKADOYA EL KONULDU

Yaklaşık iki ay teknik ve fiziki takip yapan JASAT ekipleri, şüphelinin Oğuzhan K. olduğunu tespit etti. Şüpheliler, aynı bahçede pusu kurdu. Gelen Oğuzhan K. avokado toplarken jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Oğuzhan K.nin topladığı çuval içerisindeki 160 avokadoya da el konuldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yapılan araştırmada, Oğuzhan K.’nin farklı zamanlarda bahçelerden; tanesi 6.5 liradan satılan ve piyasa değeri 260 bin TL olan 40 bin avokado çaldığı tespit edildi. Hırsızlık şüphelisi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.