Antalya'da İYİ Parti'ye katılım

Antalya'da İYİ Parti'ye katılım
Antalya'da büyük çoğunluğunu MHP eski yöneticilerinin ve üyelerinin oluşturduğu 65 isim, Antalya İYİ Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle üyelik formlarını doldurup rozet taktı.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen törende büyük çoğunluğunu MHP’li eski ve yeni yöneticilerin oluşturduğu ve aralarında Gündoğmuş Eski Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in de bulunduğu 65 isimler üye formlarını doldurarak rozet taktı.

BAHÇELİ "GERİ DÖNÜN" ÇAĞRISI YAPMIŞTI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'nin 4. Olağanüstü Kurultayı öncesi İYİ Partili Ülkücülere, "geri dönün" çağrısına rağmen MHP'den İYİ Parti'ye katılımın olması dikkat çekerken, düzenlenen törende konuşan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, önümüzdeki günlerde de, gerek Antalya merkezde, gerekse ilçelerde İYİ Parti’ye yeni katılımlar olacağını belirtti. 

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ve yüzlerce Antalyalı katıldı.

a1-068.jpg

"CESURLARIN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK"

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın’ın daveti üzerine katılan Mehmet Cahit Turhan “Biz yıllarca yönetim kadrosu da dahil MHP’de görevler yaptık ancak Bahçeli’nin son konuşması üzerine İYİ Parti’de vatanseverlerin gücüne güç katmaya karar verdik. Bahçeli’nin dediği gibi Ülkücüler kullanılıp bir kenara atılacak paspas değildir” dedi.

MHP'Lİ ESKİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLER DE ARALARINDA

İYİ Parti’ye üye olanlar arasında eski Ülkü Ocakları başkanlığında görev yapmış, MHP’nin il ve ilçe yönetimlerinde bulunmuş, MHP’nin eski merkez ilçe başkanlarının ve başkan yardımcılarının bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal da,” Tüm katılımcılara sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamlarını ve muhabbetlerini iletiyorum. Gücümüze güç kattığınız için İYİ Parti ailesi olarak sizlere teşekkür ediyorum. vatan, millet, bayrak sevdalısı tüm vatansever vatandaşlarımıza kucak açıyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın da, “ Bugün burada tarihe tanıklık ediyoruz. Bizler güneşin altında hep birlikte İYİ Parti şemsiyesi altında mücadele edip geleceğimiz olan evlatlarımıza yaşanabilir, içlerini ısıtacak bir ülkeyi miras bırakmayı yegane amaç edinmiş bir topluluğuz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı kıvılcımla güneşimiz gün geçtikçe daha fazla insanımızın içini ısıttı ve ısıtmaya devam edecektir. İYİ Parti Türkiye’nin umudu oldu, olmaya da devam edecektir. Biz büyük bir aileyiz. Durmayacağız, bıkmayacağız,usanmayacağız, yorulmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için gündüz oturmayacağız gece uyumayacağız. Bugüne kadar İYİ Parti için gecesini gündüzüne katan tüm kardeşlerime bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan cesur yürekli kardeşlerime de aramıza,yuvamıza, cesurlar hareketine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Antalya'da İYİ Parti'ye katılan isimler ise şöyle:

MEHMET CAHİT TURHAN
MEHMET YILDIRIM
HASAN YAZICI
HASAN SELAHATTİN AKDEMİR
Ayhan SARAÇ
SALİH İNCE
ALİ DURAN
Metin ŞEKER
Ufuk ATEŞ
Mehmet ÖZDEMİR
Osman CERAN
Gültekin SERDAR
Orhan TAT
Hüseyin YILMAZ
Mehmet DOĞAN
Kürşat ACAR
Ramazan ASLAN
Şenol KOMAÇ
Murat OZAN
Rifat ÇEKİM
Mustafa YILMAZ
Erkan SALTOĞLU
Mustafa ÖZALP
Veysel ALTUNTAŞ
Şaban ÖZTÜRK
Mustafa ÖZKAN
Recep ERDEM
Baki KARA
Galip İLYA
Abitter AKSOYLU
Rıza MADEN
Hüseyin Cengiz TUFAN
Mehmet BALCI
İbrahim YAVUZ
Ramazan ÇETİN
Mirdas ERBİL
Hediye BİLGENOĞLU
Servet SOMUNCUOĞLU
Turgut TANIR
Orhan ÖZELGÜL
Selçuk ATLAS
Yılmaz GÜVEN
Gülsüm ÜSTÜN
İsmail KALAYCI
Nazif ORAL
Ramazan KOÇ
Abdullah KÖRÜK
Seyhangir KODAL
Talha ÖZAYDIN
Bekir BANKOĞLU
Erhan BİLGENOĞLU
Mustafa BEKÇİ
Mustafa ALNIAÇIK
Hüseyin ÇOLAK
Mustafa ARSLAN
Mustafa KÜÇÜKGÖK
Gülşen SÜRMELİ
Halil ÜNAL
Nazir DUMLU
Ayhan ARIMAN
VELİ MUTİ
MUHARREM GÜMÜŞ
YÜKSEL ERENLER
YÜCEL CANSIZ
SELİM ÇOLAK

af96d8fd-a3ad-49f7-8924-b175d5835f21.jpga3-035.jpga4-023.jpg

İlgili Haberler