Otomobil alamıyorsanız motosiklet verelim

Otomobil alamıyorsanız motosiklet verelim
Hindistanlı motosiklet üreticisi TVS Motor Company'den Türkiye'deki otomobil alıcılarına ilginç bir teklif geldi:"Otomobil alamıyorsanız motosiklet verelim"

Hindistan''ın önemli motosiklet üretici firmalarından biri olan TVS Motor Company Türkiye''de dört çeşit ürün sürmeye hazırlanıyor. İşte bu çerçevede şirketten ilginç bir açıklama geldi. O açıklama "Otomobil alamıyorsanız, motosiklet verelim" şeklendeydi. 

TVS Motor Company Türkiye''de Euro-V emisyon normlarına uygun iki tekerlekli araçları piyasaya sürmeyi planladığını söyledi.Şirket, Jupiter, NTORQ Race Edition, Raider ve Apache RTR 200 4V gibi Euro 5 uyumlu ürünleri piyasaya sürecek.

Şirketten yapılan açıklamada, çevrenin korunması ve Türkiye halkının refahına özen gösterilmesi nedeniyle, Türkiye hükümetinin Euro-5 emisyon normlarına uyumu düzenlediği belirtildi.

Şirket, ürünleri tanıtmak için Avrupa Birliği/yerel makamlardan onay bekliyor.Hindistan''ın en büyük üçüncü iki tekerlekli araç üreticisi TVS Motor Company, Türkiye''de TVS Apache ve Jupiter gibi Euro-5 uyumlu iki tekerlekli araç modellerini piyasaya sürmek istiyor

İlgili Haberler