Aslıhan Güner'den evlilik itirafı. Mert Kılıç ile bakın nasıl evlenmiş

Aslıhan Güner'den evlilik itirafı. Mert Kılıç ile bakın nasıl evlenmiş
Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, evliliği ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Güner, eşi Mert Kılıç ile nasıl evlilik kararı aldıklarını anlattı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizide canlandırdığı 'Yıldız' rolüyle hafızalara kazınan Aslıhan Güner, NTV'de yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Ceyda Düvenci'nin sorularını yanıtlayan Güner, eşi Mert Kılıç ile evlilik hikayesini izleyicilerle paylaştı.

aslihan-gunerden-evliligine-dair-sasirtan-itiraflar.jpg

Eşi Mert Kılıç ile 9 Haziran 2013'te Şefkat Tepe dizisinin setinde tanışan Aslıhan Güner eğer evlilik düşüncesi yoksa ilişkiyi bitireceğini ve bunun için eşine yaptığı konuşmayı anlattı.

Güner, "İlişkimizin birinci ayında ben Mert'e, 'Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim. Çünkü ben bu anlamda bir bakış açısına sahibim, zaman kaybetmek istemiyorum. Seninde önüne başka birileri çıkabilir, eğer niyetin ciddi değilse benimle beraber yol alma.' dedim." ifadelerine yer verdi.

65389b80e4bfdd02d8ebab8c.jpg

Samimi açıklamalarda bulunan Güner sözlerine şu şekilde devam etti: "Aslında ben şunu öğrenmek istedim. 'Baştan söyleyelim yani eğer istemiyorsan beni oyalayamazsın, uzatma bu işi' gibi oldu biraz. Mert önce çok şaşırdı. Ben o zamanlar 22 yaşımdaydım. Şuan böyle bir şey yapar mıydım bilmiyorum ama o dönemde aile yaşantım, evdeki durumum ve babamın benden beklentisi hep bu yöndeydi, biraz böyle yetiştim. O yüzden ilişkim evleneceksek devam etsin yoksa istemiyordum."

aslihan-gunerden-evliligine-dair-sasirtan-itiraflar-2.jpg

"O AN ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Hem kendisinin hem de eşinin o zamanlar oyuncu eş istemediğini anlatan Güner, "Sektör riskli olduğu için oyuncu eş hiç istemiyordum, Mert de hiç oyuncu ile evlenmek istemiyormuş zamanında. Ben açık ve net olunca Mert de niyetinin ciddi olduğunu ve uzun süredir böyle düşündüğünü söyledi. Sonrasında zaten biz o yola girdik. Sözlendik, babamın rahatsızlığından dolayı evliliği bir yıl erteledik. 1 yıl sonrasında düğünü yaptık. Çok şükür o zaman babam vardı ve benim için o an çok önemliydi. Düğünümde babamla beraber dans etmek çok özeldi." sözlerine yer verdi.

İlgili Haberler