Astrolog Elvan açıkladı: 19 kasımda başlıyor. Şeytan yıldızı Algol tutulmasıyla perde aralanacak

Astrolog Elvan açıkladı: 19 kasımda başlıyor. Şeytan yıldızı Algol tutulmasıyla perde aralanacak
Astrolog Elvan Yarma, 19 Kasım tarihinde Algol tutulmasıyla yeni bir perdenin açılacağını ve önümüzdeki 6 ayın önemli olacağını açıkladı.

Tüm dengeleri değiştirecek 19 Kasım Algol sabit yıldızlı Ay tutulması dünya genelinde önümüzdeki 6 ay insanlığı ciddi sınavlardan geçirecek.

Astrolog Elvan, sosyal medya hesabında Algol tutulmasını açıkladı. Elvan, 19 kasımdan sonra çok önemli bir sürecin başlayacağına vurgu yaptı.

Elvan, paylaşımında “Haziran tutulmasından beri dünyanın enerji alanı değişiyor. Ve 19 Kasım Algol tutulmasıyla perde aralanacak. Acımasızlık yapan, zülmedenin vay haline. Öyle şeyler yaşayacaklar ki kanınız donar. Sabırla bekleyenlere hediyelerin verileceği bi 6 ay var önümüzde. Çok önemli çok!” ifadelerini kullandı.

Bu süreçte kişinin derdinin çözümünün kendisi olduğunda dikkat çeken Elvan “Algol tutulması! Çok kelle gidecek. Hiçbir dönüşüm sancısız olmaz. Ama vicdanın rahatsa, ruhun hala temizse öyle bir ayağa kalkacaksın ki kendine şaşarsın. Anahtar kilide girdi. Kilit de sensin anahtar da. Geliyor gelmekte olan. Aç bakalım kapıyı!” dedi.

Elvan’ın bu ifadelerinin ardından “Algol tutulması” ve “Ben yoruldum hayat” diye tweetler atması dikkat çekti.

ALGOL TUTULMASI NEDİR

Tüm dengeleri değiştirecek 19 Kasım Algol sabit yıldızlı Ay tutulması dünya genelinde önümüzdeki 6 ay insanlığı ciddi sınavlardan geçirecek. Boğa burcunun 27 derecesinde meydana gelecek parçalı Ay tutulması, 2022-2023 yıllarında yaşanacak Boğa- Akrep hattındaki tutulmaların da ilki olacak. Afrika, Atlas okyanusu, Avrupa’nın batısı, Güney ve Orta Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda’dan izlenebilecek tutulma Türkiye''den izlenemeyecek.

Önemli olan nokta Algol sabit yıldızının Ay''la kavuşumu olacaktır. Algol Karma ve Arap astrolojisinde ‘Şeytan'' tanımına sahiptir ve Medusa''yı anlatır.

Haksız yere zulmedilen ve öldürülen kadın arketipidir. Hak- hukuk, davalar anlamında adaletin sağlanamamasıdır.

Cinsel taciz, cinayet, tecavüz ve şiddette artışlar yaşanabilir.

Siyasi krizler, Algol etkisiyle dünya üzerinde bir lidere yapılabilecek suikast, bir liderin idamı söz konusu olabilir.

Terör olayları, Işid, Taliban gibi insanlık dışı örgütlerin dünyayı ayağa kaldıracak yeni vahşet eylemleri meydana gelebilir.

TÜRKİYE ETKİLERİ

Ay tutulmasının Türkiye haritasına yapacağı Jüpiter karşıtlığı, borsa, meclis, parlamento, yabancı ülkelerle anlaşmalar konularını öne çıkartacaktır. Bir liderin kaybı yaşanabilir. Mafya konuları, ifşalar, gizli belgelerin ortaya dökülmesi söz konusu olabilir. Ciddi parasal krizler, şirket iflasları, siyasi partilerde bölünmeler ve ülkemize yapılacak yaptırımlar öne çıkabilir. Muhalefet partilerinin önemli çıkışları söz konusu olabilir. Parlamenter sisteme geçiş çalışmaları hızlanırken, ara seçim ihtimali ortaya çıkabilir. Zamlar beli bükerken, zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu, orta direk denilen kesimin yok olmaya yüz tuttuğu bir döneme giriş diyebiliriz.

İlgili Haberler