Atatürk düşmanı Halil Konakçı hurileri görmüş gibi öve öve bitiremedi. Gençleri İslamiyet’ten soğutmak için her şeyi yapıyor
Atatürk düşmanları ve 'Keşke Yunan kazansaydı' diyenler çatır çatır çatladı. Drone'larla Atatürk portresi çizildi İzmir'in Aliağa ilçesinde dün Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları yapıldı. Yüzlerce drone ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi gökyüzüne çizildi.
Cumhuriyet’in 100. yılında yüzsüzler ordusu; Atatürk düşmanları! Erdem Avşar - Cumhuriyet’in 100. yılında yüzsüzler ordusu; Atatürk düşmanları!
AKP'li milletvekili mecliste Atatürk düşmanını övdü AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Birinci Dünya Savaşı bittiğinde, bugün gibi ayrılıkçı tohumları ekmek isteyenlere karşı, başta Said Nursi olmak üzere bilim adamları, buna geçit vermemişlerdir” ifadelerini kullanarak Atatürk düşmanlığı ile bilinen Said Nursi'yi övdü.
İYİ Parti izin vermedi AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Atatürk’e yönelik hakaretleri ile gündeme gelen Kadir Mısıroğlu’nun ismini kentte sokak ya da caddeye verme kararı almıştı. İYİ Parti ve CHP’lilerin konuya tepki göstermesinin ardından teklif Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından gündeme alınmadı.
CHP’den Fatih Tezcan hakkında suç duyurusu CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı yaptığı gerekçesiyle Fatih Tezcan'a suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Başörtülü teyzeden Atatürk düşmanına ders! İstanbul'da metrobüste bir yolcunun Atatürk hakkındaki övgülerinden rahatsız olan adam, önce bir kadınla ardından da içerideki diğer yolcularla tartıştı. Atatürk düşmanı şahıs, herkesin tepkisini çekince metrobüsten inmek zorunda kaldı.
CHP'den MHP'ye ittifak tepkisi: "Atatürk düşmanlarıyla..." CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında Cumhur İttifakı'na ilişkin yaptığı değerlendirmede MHP'ye yüklendi. Özel, "MHP, Atatürk düşmanlığı söylemleri olan bir partiye can simidi, koltuk değneği oldu" dedi.