Atatürk düşmanı Kerem Ökten’in diploması sahte çıktı. İTÜ suç duyurusunda bulunacak

Atatürk düşmanı Kerem Ökten’in diploması sahte çıktı. İTÜ suç duyurusunda bulunacak
Atatürk ve Milli Mücadele hakkında yaptığı skandal yorumlarla gündeme gelen ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği mezunu olarak tanıtılan Kerem Ökten hakkında dikkat çeken bir suçlama yapıldı.

Hava durumu hakkında yaptığı tahmin ve yorumlarla tanınan Kerem Ökten hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği olarak tanıtılan Kerem Ökten’in diplomasının sahte olduğu belirtildi.

Konuyu gündeme getiren İTÜ Meteoroloji Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu, Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak böyle bir mezunumuzun olmadığını kamuoyuna saygı ile duyururum. Bu sahte diploma olayı için suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadesini kaydetti.

ekran-goruntusu-2024-01-08-122246.png

ÖKTEN’DEN KÜFÜRLÜ PAYLAŞIM GELDİ

Daha önce, “Denizde güçlü olan İngilizlerin, İstanbul’u terk edip karada zayıf olduğu Musulu’u terk etmemesini ancak Kemalizm’in idam ettiği Türk aklı kabul edebilir.” gibi sözlerle Atatürk’ü ve Kemalizm’i hedef almış olan Kerem Ökten, diplomasının sahte olduğu iddialarına cevaben, dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Mikdat Kadıoğlu’nun paylaşımının ardından Ökten, sosyal medya hesabından "Lodosla gelen Kıştan, gülerek gelen p*şttan kork!" ifadesini kullandı.

640xauto-001.webp

“REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ” DEDİ

Kerem Ökten, Kadıoğlu’nun sahte diploma uyarısından sonra, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bırakın sallasınlar. Bunlara inat meteorolojiye daha fazla mesai harcayım..." açıklamsını yaptı. Ayrıca takipçilerinin hukuki bilgisine de başvurarak, "Avukatlığımı yapmak isteyen takipçim varsa; lütfen özelden görüşelim. Her bana edilen hakaret için tazminatın tamamını avukatıma vereceğim. İyi bir kazanç.” dedi.

kerem-oktennn.jpg

kerem-oktensu-1.jpg

kerem-okten-tweet-1.jpg

kerem-okten-tweet2-1.jpg

kerem-okten-tweet3-1.jpg

KEREM ÖKTEN ATATÜRK HAKKINDA YAPTIĞI SKANDAL YORUMLARLA DA GÜNDEMDEYDİ

Yakın zamanda Kerem Ökten, Atatürk ve Milli Mücadele hakkında sosyal medya hesaplarından paylaştığı yorumlarla gündeme gelmişti. Ökten, Atatürk’e karşı Vahdettin’i şu cümlelerle savunmuştu:

“Atatürk geniş yetkilerle 16 Mayıs 1919'da Samsun'a gönderildi. Hain ilan edilen Vahdettin 16 Mayıs! 16 Mayıs 1926'da gönderdiği günün yıldönümünde kalp krizinden öldü. Cenazesi 1 ay ortada kaldı. Bunun hesabını vereceksiniz. Nankörler…”

Bir başka paylaşımında ise, Şeyh Said hakkında tarihsel gerçekliği yansıtmayan iddialarda bulunan Ökten, Atatürk ve Şeyh Said hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: “Atatürk 1916'da “Şeyh Said’e gel burada bir Kürt devleti kuralı” dedi. Şeyh Sait dedi ki “Biz halifeye bağlıyız” 1925'te bu sadakatini asılarak ödedi. Bu ülkede gerçek tarih yazılırsa 80 yıl ülkeyi sömürenler Afrika'ya sürülecek 80 yılda onlar Türk milletine hizmet edecek.”

İşte o paylaşımlar:

kerem-okten.webp

kerem-okten-22.webp

kerem-okten-33.webp

kerem-okten-44.webp

İlgili Haberler