Atatürkçü İlahiyatçı Cemil Kılıç'a ölüm tehdidi

Atatürkçü İlahiyatçı Cemil Kılıç'a ölüm tehdidi
Atatürkülüğüyle bilinen İlahiyatçı Cemil Kılıç, aldığı ölüm tehdidini Twitter hesabından yayınladı. Kılıç'ı Fatih Tezcan hedef göstermiş ve troller ünlü ilahiyatçı için sosyal medyada linç girişiminde bulunmuştu.

Fatih Tezcan'ın hedef gösterdiği İlahiyatçı Cemil Kılıç, ölüm tehdidi aldı.

Sosyal medya hesabından tehdidin ekran görüntüsünü paylaşan Kılıç, "Bu şahıs bana bunları yazıyor. Umarım hesabını soracak bir mercii vardır" ifadelerini kullandı.

ZAFER ARAPKİRLİ'DEN DESTEK

Tehdit alan Cemil Kılıç'a gazeteci Zafer Arapkirli'den destek geldi.

Arapkirli, Twitter hesabından "NEFRET DİLİ Tartışamadıkları herkese: "O...pu, p.ç" diye hücum etmek. Hakaret(!) olarak "Ermeni" demek... Hemen kelle kesmek. Vurup, kırmak. @m_cemilkilic gibi onurlu ilahiyatçı öğretmenlere vız gelir bunlar." paylaşımında bulundu.

ekran-alintisi-145.png

FATİH TEZCAN HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e ettiği hakaretlerle bilinen Fatih Tezcan da geçmiğimiz günlerde Cemil Kılıç'ı tehdit ederek hedef göstermişti.

Tezcan, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulunmuştu:

“Seni yine canlı yayına çağırıyorum Neo-Münafık Cemil Kılıç. Ama bu kez Emevi’den kotarma ideolojini değil, bana ‘Türk ve İslâm düşmanı’ diye yazan ellerini çürütmek için... Umarım bir yerde görürüm de sana Müslüman bir Türk’e bu hakareti etmenin sonucunu öğretirim”

22-009.png

Tezcan'ın hedef göstermesinin ardından troller Cemil Kılıç'a tehditler savurmuştu.

İlgili Haberler