Atila Kaya'dan Gözaltılara Tepki

Atila Kaya'dan Gözaltılara Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya, gözaltına alınan ülkücülerle ilgili twitter'dan yaptığı açıklamada "İşin suyunu çıkardınız" diyerek tepki gösterdi.

7 Eylül sabahı Yeniçağ yazarlarıyla başlayan, sonrasında Ülkücü camianın önde gelen isimlerini de kapsayan kumpasa MHP Genel Merkezi'nden de tepki gelmeye başladı. Bahçeli'ye yakın isimlerin tepki göstermediği hatta, destek verdiği operasyonlara Sakarya Milletvekili Zihni Açba'dan sonra bir tepki de Atila Kaya'dan geldi.

Hakkına gözaltı kararı çıktığını öğrendikten sonra Ankara Emniyeti'ne kendisi giderek teslim olan MHP Fatil İlçe Başkanı Ali Çolak'ın gözaltına alınmasına Devlet Bahçeli'ye en yakın isimlerden birisi olan Atila Kaya'dan çok sert tepki geldi. Kaya Twitter hesebından "İşin suyunu çıkardınız, Ali Dinçer Çolak ülkücüdür" diye yazarak tepkisini ortaya koydu.

Ali Çolak'ın gözaltı kararına tepki verenler ararsında MHP MYK üyesi Erol Gül de vardı. Gül, Çolak'a kefil olarak "Dününe kefil olduğumuz Ülkücüler var! Bunlara FETÖCÜ demek gibi bir gaflet olamaz Ali Çolak ülkücüdür." dedi.

Ali Çolak'ın gözaltına alındığı haberinden sonra sosyal medyada büyük bir tepki oluştu. "Ali Çolak Ülkücüdür" diye yazarak tepki gösteren Ülkücüler, Ali Çolak'ın ve diğer ülkücülerin derhesl bırakılmasını istediler.

 

İlgili Haberler