Atletico Madrid Dorukhan’ı istiyor!

Atletico Madrid Dorukhan’ı istiyor!
Beşiktaş’ta oynadığı futbolla göz dolduran Dorukhan’a Avrupa kulüplerinin ilgisi artıyor. İtalyan Genoa kulübünün talip olduğu yıldız oyuncu için Atletico Madrid’in de devre girdiği belirtiliyor.

Beşiktaş’ta son dönemin yükselen yıldızı Dorukhan Toköz'ün adı Avrupa kulüpleriyle anılmaya başladı. Dorukhan'ın menajeri Necdet Ergezen, “Genoa, Dorukhan'a talip oldu. İlgilendiklerini bana söylediler. Önerdikleri rakamı Beşiktaş'a ilettim. Beşiktaş da o rakamlara olmayacağını söyledi. Atletico Madrid direkt beni aramadı; fakat başka menajerler vasıtasıyla benimle iletişime geçti” dedi.

OĞUZHAN VE KARIUS DEĞER KAYBETTİ

Beşiktaş’ta iki yıldız Loris Karius ve Oğuzhan Özyakup, en çok değer kaybeden isimler oldu.

Liverpool'dan kiralanan Karius'un ocakta 9.5 milyon Euro olan piyasa değeri 7 milyon Euro'ya kadar geriledi. Siyah-beyazlılarda sergilediği kötü performansla kulübü Liverpool'un da yaz transfer döneminde Karius'u satmayı planladığı öğrenildi.

Oğuzhan Özyakup'un piyasa değeri ise 6.5 milyon Euro'dan 5 milyon Euro'ya kadar geriledi. Şenol Güneş'in A Milli Takım kadrosuna davet ettiği ama Arnavutluk ve Moldova maçlarında şans vermediği Oğuzhan Özyakup da topun ağzına girdi. Yönetim, gelecek tekliflere sıcak bakıyor.