Avlu son bölüm ve 26. bölüm fragmanı

Avlu son bölüm ve 26. bölüm fragmanı
Avlu 25. son bölümüyle izleyicisi ile buluştu. Son bölümde, Deniz Azra savaşı başladı. Son sahnede Kudret Deniz'i mi vuruyor? Peki, Avlu 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?..

Avlu dün akşam 25. son bölümüyle yayınlandı. Hemen ardından Avlu 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye merak konusu oldu. Deniz, cezaevine yeniden girmesinin ardından Azra ile karşı karşıya geldi. Deniz, burada uyuşturucu satmana izin vermem diyerek sert çıkıştı. Azra ise,kardeşi Eylül için yaptığını ve ondan izin istemeyeceğini söyledi. Avlu'da işler artık karıştı. Evlat acısıyla yanıp tutuşan Kudret ise, Deniz'i öldürmeye  niyetlidir. Deniz'e tuzak kurup onu öldürme planı yapmıştır. Deniz'e silah çeken Kudret, Deniz'in hamlesiyle silahı yere düşürür. Ve son sahnede silah ateş alır. 

avlu-son-bolum-izle.jpg

AVLU 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Avlu 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.

AVLU SON BÖLÜM NELER OLDU

Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır