10 Aralık 2024 Salı
İstanbul
15°
Foto Galeri
Video Galeri
E-Gazete
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Teknoloji
Otomotiv
Sağlık
Yazarlar
Resmi İlanlar
Anasayfa
Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
Patlama sesi sonrası evi alevler sardı
Muğla Milas’ta 6 kaçak göçmen yakalandı
Motosikletli polis ekibi ile otomobil çarpıştı: 2 polis yaralandı
Alaca’da depo yangını: Kontrol altına alındı
Lavantanın Mutfakta Kullanımı: Sağlık ve Lezzet İkisi Bir Arada
Sokakta yürürken silahla vurularak öldürüldü
Kızarma yağına 1 tatlı kaşığı ekleyin... Patatesi çıtır çıtır yapan aşçı sırrıymış
İşkembeyi aşçılar böyle hazırlıyor ve çorbada koku olmuyor | İşte o tüyo
Uzmanlar tavsiye etti. Kelle paça yerine bundan için... Faydası daha fazlaymış
Erimeyen kıtır kıtır turşu yapmanın 6 altın kuralı! Turşu 1 yıl boyunca bozulmuyor
Dolmalık biberleri böyle saklayın - Kışın biber almanıza gerek kalmıyor
Yaprak sarmasının lezzetli olmasının püf noktaları. Lezzet bilimcileri açıkladı
Köfte lezzetini artırmanın püf noktaları. Usta kasaplardan ve lezzet bilimcilerinden öneriler
Kekiniz dağ gibi kabarsın istiyorsanız işte keke lezzet katan öneri! Kek böyle pişirilmeli
Maya derdi yok. 10 dakikada hazır olan kıyır kıyır poğaçanın püf noktası
Kısır çok tuzlu mu oldu? İşte kısırın fazla tuzunu almanızı sağlayan yöntem
Meşhur sokak köftecileri köfteyi böyle pişiriyorlar ve köfte çok daha lezzetli oluyor
Ölçüsü iyi ayarlanırsa yavan olmuyor. Kısırın çok daha lezzetli olmasını sağlayan tüyo
Barbunya pişirirken tencereye 1 tatlı kaşığı eklenmeliymiş. Gazı ve dağılmayı önlüyor
Pişirdiğiniz lahana sarması dağılıyor mu? İşte sarmanın dağılmasını önleyen tüyo
Böreğiniz dağılıyor mu? Yufka arasına 1 kaşık sürerseniz börek asla dağılmıyor
Dünyanın en iyi iki ekmeği Türkiye'den. O ilimizin ekmekleri rakiplerini ezdi geçti
Sokak usulü haşlanmış mısır nasıl yapılır? İşte mısırın lezzetini artıracak püf noktası
Dünyanın en iyi köfteleri belli oldu. Listede Türkiye'den 10 lezzet var
Turşu neden yumuşar? İşte kıtır kıtır turşu yapmanızı sağlayacak lezzet sırrı
Et kavururken tencereye 1 bardak ekleyin! Lokum gibi oluyor asla dağılmıyor
Ayşe kadın fasulye Ayşe hanım olunca ev hanımları böyle saklamaya başladı! Fasulye nasıl saklanır?
Üzeri nar gibi kızaran tavuk pişirmenin tüyosu: Fırından çıkar çıkmaz lezzeti fark ediliyor
İzmir'in en ünlü lezzeti; İzmir köfteye lezzet katan tüyo! Böyle pişirilmeliymiş
Bamya böyle temizlenirse hem daha kolay temizleniyor hem de lezzeti katlanıyor
Patates salatasını lezzetlendiren tüyo! Kaseye 1 kaşık eklemek yeterli oluyormuş
Tarhana çorbası topaklanıyor mu? Çorbayı böyle pişirirseniz asla topaklanmıyor
Balon gibi kabarıyor ve asla yağ çekmiyor. Pişi kızartırken denemeniz gereken püf nokta
Kavanoza bir tutam eklendiğinde turşu kıtır kıtır oluyor ve lezzeti daha da artıyor
Haşlanmış yumurtayı 1 saniyede soymanın yolu. Kesinlikle yöntem işe yarıyor
Ödüllü aşçıların her zaman denediği yöntem. Mercimek çorbasına lezzet katan 10 teknik
Zihinsel engelli çocuğun cansız bedeni su kanalında bulundu
Yeşil fasulyeyi saklamanızı sağlayacak yöntem. Bozulmuyor ve 1 yıl boyunca taze kalıyor
Patlıcan kızartırken deneyin. Kararmasını ve yağ çekmesini önlemeye yarıyor
Evde yaprak sarma pişirirken dikkat edin. Pirinç böyle eklenirse çok zararlıymış
Ciğerin kuru olmasını önlüyormuş. Yarım bardak tencereye eklemeniz yeterli
Köftem güzel olmuyor diyenler için. Orijinal kasap köfte pişirmenin işte püf noktası
Yaprak sarma kararıyor veya iyi pişmiyor mu? İşte köylü kadınların pişirme yöntemi
Suyla haşlayarak büyük hata yapmışız. İtalyan şeften gerçek makarna pişirme yöntemi..
Airfryer'da patates kızartması böyle pişirilirse çıtır çıtır oluyor. Cihazın performansı artıyor
1
2
3
4
5
6
YUKARI
Anasayfa
Son Dakika
Manşetler
Yazarlar
Foto Galeri
Web Tv
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Teknoloji
Otomotiv
Sağlık
Resmi İlanlar
Dünya
Siyaset
Yerel Haberler
Astroloji
Kitap
Sinema
Yaşam
Video
Bilim
Medya Polemik
Yazarlar
İpucu
Konuk Kalem
Kültür Sanat
Reklam
Foto Galeri
Yemek Tarifleri
Keşfet
Rüya Tabirleri
Ayet Ve Sureler
Karikatür
Gözden Kaçmasın
Kurumsal
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Aydınlatma Metni
Çerez Politikası
© Copyright 2023 Yeniçağ Gazetesi