Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Deniz ölecek mi?

Avlu'nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Deniz ölecek mi?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde ne oldu? İşte tüm detaylar.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 34 bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

AVLU YEN BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Deniz'in ardından avluya hükmeden hüzün yerini yavaş yavaş öfkeye bırakmaktadır. Zerrin, ihmalkarlığı yüzünden açılan soruşturmayla boğuşurken, Azra aldığı bir haberle tekrar hayata bağlanır. Kudret'in zafer sarhoşluğu kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulmasına sebep olacaktır.

AVLU SON BÖLÜM NELER OLDU

Kudret, Deniz’i bıçakladıktan sonra acilen hastaneye kaldırılıyor. Hasret, Dudu ve Yonca gözyaşlarına boğulur. Melis Deniz’in bıçaklandığını öğreniyor. Bu arada Tolga, Azra’nın saklandığı evin yerini öğrenir ve hemen harekete geçer. Kudret’in adamları evi yaylım ateşine tutar. Hasan ve Azra kurşunların hedefi olmaktan kılpayı kurtulur.

Bu arada Azra kolundan vurulur. Hasan’ın annesi eline tüfek alarak ateş edenler karşı koymaya çalışır. Azra, dışarıda Vecdi’yi görür. Hasan ve annesi karşı koyarlarken Azra bir silah da kendisine ister.

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe akşamlarının merakla takip edilen dizisi Avlu 34. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.