Uzayda ilk TikTok paylaşımı yapıldı. İşte o video

Uzayda ilk TikTok paylaşımı yapıldı. İşte o video
TikTok, dünya sınırlarını aşarak uzaya ulaştı. Uzayda ilk TikTok paylaşımı yapıldığı aktarıldı. TikTok paylaşımı Avrupa Uzay Ajansı (ESA) astronotu Samantha Cristoforetti’den geldi. İşte o video...

ShiftDelete''de yer alan habere göre; TikTok, artık Dünya’nın dışında da kullanılır oldu. Uzaydaki ilk TikTok paylaşımı Avrupa Uzay Ajansı (ESA) astronotu Samantha Cristoforetti’den geldi. Cristoforetti, SpaceX’in Crew-4 misyonunun bir parçası olarak Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunuyor.

Görev için 27 Nisan’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na giden Samantha Cristoforetti, 88 saniyelik bir paylaşımla hem sosyal medya hem de uzay tarihine geçmiş oldu. Daha önce ISS’den birçok video ve paylaşım geldi. Ancak bu paylaşım TikTok açısından bir ilk oldu.

Öte yandan Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS), görevdeki son yıllarını yaşıyor. Neredeyse 24 yıldır insanlığın uzaydaki yuvası olan Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) için yolun sonuna gelindi. Şimdiden alternatifler için çalışmalara başlayan NASA, ISS’i geride bırakma planlarını detaylandıran bir rapor yayınladı.

İlgili Haberler