Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Hakan: Muhafız dizisinde Ayça Ayşin Turan ile Çağatay Ulusoy'un sahneleri dün akşama damgasını vurmuştu. Bunun üzerine dizi izleyicileri Ayça Ayşin Turan kimdir? diye merak edip araştırdılar.

Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sorusu bugüne damgasını vurdu. Hakan: Muhafız dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan Çağatay Ulusoy ile çekilen sahnelerinin ardından en çok aranılan isimlerden biri oldu. Ayça Ayşin Turan Hakan Muhafız (The Protector) dizisinde Leyla karakterini canlandırıyor.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

25 Ekim 1995 tarihinde dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan, 2011 yılında yayınlanmaya başlayan "Dinle Sevgili" dizisinde Gülfem rolüyle ünlendi. İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü'nden okuyan Turan, oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda aldı.

2014 yılında Karagül adlı dizide canlandırdığı 'Ada' karakteri ile asıl çıkışını yakaladı. 2016 yılında başrolünde yer aldığı Altınsoylar dizisinde "Burcu Günebakan" rolünü üstlendi. 2017'de yayınlanan Meryem adlı dizisin ana karakteri olan "Meryem Akça Sargun"u canlandırdı.

İlk sinema filmi, 2015'te Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştığı Özcan Deniz imzalı "Sevimli Tehlike"dir.