Aylin Kontente kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Aylin Kontente kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Güldür Güldür Show programının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Aylin Kontente ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Alper Kul ile evli olan Aylin Kontente kimdir? işte detaylar...

Aylin Kontente kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kendisi gibi oyuncu Alper Kul ile evli olan Aylin Kontente ikinci bebekleri Leo'yu kucağına aldı. Kontente daha sonra sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı duygusal yazıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimler arasına girdi.

Kontente paylaşımına: Alper, Sen her zaman en zor zamanlarımda en kolay zamanlarımda da beni çok güzel sevdin... Seninle öğrendiğim en önemli şey, aşkın heyecanlı evresinden sonra; aslolan aşka, köklü sevgiye emek emek nasıl dönüştüğü dönüşebildiği ve büyüdüğü... Biriyle biz olmak büyümek çoğalmak şu hayatın en büyük mucizelerinden... Bu düşe kalka süreçte sizi ayakta tutan değerler saygı, sadakat, güven, kabul etmek ve sevmek... Seviyorsanız vazgeçmeyin emek vermekten... Aşk emekle asloluyor.. notunu düştü.

AYLİN KONTENTE KİMDİR?

Aylin Kontante 30 Haziran 1982 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünü bitiren Kontante, Kampüsistan dizisi ile profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır. Aylin Kontente 2012 yılında oyuncu Alper Kul ile evlenmiştir.

Aylin Kontante eşi Alper Kul için şu ifadelerde bulunmuştu; "Alper’le tanıştığım üçüncü ayda evlilik teklifine “evet” dedim. Dokuzuncu ayda evlendik. 11’inci ayda anne olmaya karar verdim."

Aylin Kontante, eşi Alper Kul ile birlikte Güldür Güldür Show isimli programda yer almaktadır.

YER ALDIĞI PROJELER

2003    Kampüsistan    Mine
2006    Yaprak Dökümü    Nazlı
2007    Sevgili Dünürüm    Esma
2007    Sır Gibi    Zeynep
2008    Limon Ağacı    Fatoş
2008    Son Ders: Aşk ve Üniversite(film)    Hande
2009    Haneler     
2011    Yıldız Masalı    Şehla Hoca
2011    Babam Sağolsun    Zeynep
2012    Seksenler    Suzan
2014    Olur Olur (film)
kimdir