Ayşen Gruda'nın kızı Elvan kimdir, kaç yaşında?

Ayşen Gruda'nın kızı Elvan kimdir, kaç yaşında?
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ayşen Gruda yaşlılığa bağlı yaşadığı sağlık sorunlarının ardından hastaneye kaldırılmasının ardından merak edilenlerden biri de Ayşen Gruda'nın kızı Elvan oldu. Elvan Gruda kimdir, nereli ve kaç yaşında

Ayşen Gruda'nın kızı Elvan kimdir, kaç yaşında? Merak edilen sorulardan biri oldu. 74 yaşındaki usta sanatçı dün hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Gruda'nın sağlık durumuyla ilgili açıklama doktorundan geldi. Uzman Dr. Ergün Kasapoğlu, ünlü oyuncu Ayşen Gruda'nın durumunun daha iyi olduğunu ve yoğun bakımdan çıkartılarak normal serviste tedavisine devam edileceğini açıkladı. Kasapoğlu, Gruda'nın bilincinin açık olduğunu, konuşabildiğini ve gazetesini okuyabildiğini söyledi. Yılmaz Gruda ile evlenerek soyadını alan Ayşen Gruda'nın bir de Elvan adında bir kızı oldu. Elvan Gruda'nın kim olduğu ise merak edilen isim oldu. Öte yandan Ayşen Gruda'nın teyzesi Ayten Erman ve Ayben Erman'da iki usta sanatçıdır.

AYŞEN GRUDA'NIN KIZI ELVAN GRUDA KİMDİR

Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyun, yıllar önce boşanan usta oyuncular Ayşen Gruda ile Yılmaz Gruda’yı, bir araya getirdi. Oyun sonunda ikili sahnede el ele tiyatro severleri selamlarken, salonu dolduran kalabalık da usta oyuncuları ayakta alkışladı. 40 yıl sonra kendi projesi ile anne ve babasını bir araya getiren Elvan Gruda ise gözyaşlarına hakim olamadı.
Yılmaz Gruda şu açıklamayı yaptı: “Duygulandım elbette ki. Bu da o güzelim varlığın, kızımın dediği gibi Ayşen hanımın 40 yıldır saklıyormuş o dileği. Birden bire böylesi bir beraberliği Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin tanıdığı imkan ile oluşması güzel. O kadar sene sonra bir araya geliyorsun ve güzel bir şey. Bir araya gelmek vardı. Sadece vardı ama bir de onu taçlandırdık beraberce."
Ayşen Gruda ile ilerleyen dönemlerde başka projelerde yer almak isteyip istemediği sorusuna ise Yılmaz Gruda, “Teklif edilirse neden olmasın. Güzel bir başlangıç. Sanıyorum belediye başkanı da çok sanata düşkün, sanata yer veren bir başkan. Dolayısıyla bunu sürdürecektir. Bir duayen var Ayşen Gruda, birlikte güzel şeyler kotaracaklarına inanıyorum."
Kızının projesi sonrasında Yılmaz Gruda ile 40 yıl sonra yan yana gelen Ayşen Gruda ise şunları dile getirdi: “Hiçbir çocuk anne ve babasının ayrılmasını istemez. Meğerse Elvan bunu hiç istememiş. 40 yıl küçük kızın dileğiyle yaşamış. Biz de buraya geldik. Ben ve babası onun dileğini yerine getirdik. Ben iki sene burada süpervizörüm. Tabi bu ilk oyun. Birçok oyunlar çıkacak. Hazır elimizde. Ben çok profesyonel bir insanım. Elvan da babasıyla beraber çalışıyor. Onlar adapte ettiler, uyarladılar ve koydular sahneye. Ben de sizin gibi ilk kez seyrettim ve çok beğendim."