Bahçeli AKP'nin adayları için oy istedi

Bahçeli AKP'nin adayları için oy istedi
MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin aday tanıtım toplantısında "AKP'nin adaylarına gönül rahatlığı ile oy verecek misiniz?" diyerek Cumhur İttifakı için oy istedi.

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara'daki aday tanıtım toplantısına katıldı.

Konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, konuşmasının sonunda AKP'li belediye başkan adayları için de seçmenlerinden oy istedi. "AKP'nin adaylarına da gönül rahatlığı ile oy verecek misiniz?" diyerek salona seslenen Bahçeli'ye gelen cevap "Evet" oldu.

Bahçeli, Suriye'de oluşturulması planlanan güvenli bölge için de uyarılarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"Ülkemizin en hassas döneminde yapılacak olan seçimlere 67 gün kala adaylarımızın takdim ve tanıtımı için toplandık. İşimiz çok hedeflerimiz büyük yükümüz ağırdır. 31 Mart'ta eminim ki Türkiye ehline emanet edilecektir. Türkiye'nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

2023'e huzur istikrar ve kronik sorunlardan kurtulmuş bir şekilde erişeceğiz. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız beka meselesidir. İl, ilçe meclislerinde daha fazla temsil edilmeyi arzuluyoruz. Önümüzdeki seçimde bizim için beka her şeyin önündedir. Beka yoksa ne yapalım belediyeyi ne yapalım siyaseti.

Menbiç tepeden tırnağa arındırılmalıdır. 31 Mart beka seçimidir. Türk milletinin bekası da ebediyete kadar güvencede kalacaktır. 31 Mart seçimleri, yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meseledir. Rehavete kapılmadan gevşemeye müsaade etmeden ihmale düşmeden umutsuzluğa kapalı durarak 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız.

Cumhur İttifakı, Türkiye'nin geleceğini kuruyor. Buna uygun karar ve hazırlık içerisinde olmalıyız. Hem 'belediye' hem de 'beka' diyor, tarihi ittifakımızı koruyoruz. İlle de bir tercih yapacak olursak on bin defa 'beka' diyeceğimi herkesin bilmesini istiyorum."

Konuşmasının sonunda partisinin adayları için oy isteyen Devlet Bahçeli, AKP'nin adayları için de oy istedi. Salondaki seçmene seslenen Bahçeli, "AKP'nin adaylarına da gönül rahatlığı ile oy verecek misiniz?" diye sordu.