Bahçeli'den Nihat Doğan'la samimi görüntü

Bahçeli'den Nihat Doğan'la samimi görüntü
Devlet Bahçeli'nin Nihat Doğan'la çektirdiği özçekim sosyal medyada olay yarattı. Doğan'ın paylaştığı fotoğrafta Bahçeli'nin kendisine "15 temmuz işgalinde Siz Hakktan ve Halktan yana oldunuz, Hakk'ta her iki cihanda sizden yana olsun" dediğini yazdı.

1 Kasım seçimlerinde büyük bir darbe aldıktan sonra parti içindeki kutultay çağrılarını gözardı edip, genel başkınlığa aday isimleri partiden ihraç eden Devlet Bahçeli, tabanına yine ters düşecek bir fotoğrafa imza attı. 

Geçtiğimiz 18 Ekim günü partisinin grup toplantısında "Başkanlık Sistemi" için referandum çağrısında bulunarak MHP seçmeninde büyük şok etkisi yaratan Bahçeli bugün Beştepe'ye gitmeden önce sosyal medyada Nihat Doğan'la çekilmiş özçekim (selfie) fotoğrafı Ülkücülerde şok etkisi yarattı.

29 Ekim resepsiyonunda çekilen Bahçeli ve Doğan'ın yanyana gülümseyen fotoğrafı Ülkücüler tarafından talihsiz ve utanç duyulacak bir görüntü oluşturulduğu yorumları aldı.

ATATÜRK SELFİE'SİNİ REDDETTİ

Bahçeli geçen yıl partisinin grup toplantısına katılan ve Atatürk'e benzerliği ile tanınan Göksel Kaya'nın kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini geri çevirdi.

 

NİHAT DOĞAN ÜLKÜCÜLERE HAKARET ETMİŞTİ

Şarkıcı Nihat Doğan'ın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'a yazdığı '1915 tehcir belgeleri açıklansın' sözleri üzerine takipçisi 'O belgeleri Yusuf Halaçoğlu açıkladı' yanıtını vermiş, Nihat Doğan bunun üzerine "Halaçoğlu, Türkçü kafatasçıdır. Ona anca kafatasçı, tek tipçi, sizin gibi ırki faşistler inanır. Siz inanmaya devam edin o şahsa" diyerek cevap vermişti. Bu cevabı üzerine MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Nihat Doğan'ın cehaletini ortaya koyduğunu belirterek "Elifi görse mertek sanır. Cahil insanlar cesur olur. Bu çıkışı ile kendi cahilliğini de afişe ediyor." diyarek Nihat Doğan'a gerekli cevabı vermişti.

Nihat Doğan Halaçoğlu'nun kendisi hakkında söylediği sözler üzerine Ülkücülere ağıza alınmayacak hakaretler edip "Ey devlet bahçeli, bunların çoraplarını bıyıklarını değiştirene kadar, içlerindeki kendilerinden olmayı öldürme duygularını değiştirebilseydin. Kendisinden olmayana hakaret küfür mermi vurmak ve öldürmeyi yol gören bu it köpek sürüsü bu devletin ve milletin en büyük düşmanlarıdır. Allah'ını seven şu it köpek ve çakal sürüsünün konuşmalarına yazdıklarına bir baksın. küfür hakaret tehditten başka birşey yok cahil köpekler. Ben ki bu ülkede kendilerini Allah'ın üstünde gören şirk ehl i vesayetçi cuntacı postala posta koymuşum kafatasçı çakallara eyvallah etmem. Büyük aydın! Yusuf Halaçoğlu bana cevap verip 'Cehaletini ortaya koyuyor, Elifi görse mertek sanır'demiş. Bi kere kullandığı kelimeler çok sığ... Onun gibi okumuş tarihçi bir aydına! kahve ağzı avam bir dil kullanması hiç yakışmadı.bu dili ve üslubu ile ancak merkepleri aydınlatır :)) Syn Y.Halaçoğlu: Elifi mertek sanmak,Gördüğün her insanı Türk,yapılan her zulmü hak, yapılan barışı ise savaş sanmaktan çok daha hayırlıdır. İtiraf ediyorum Halaçoğlu gibi merkepi aydınlatan barış düşmanı faşolar olduğu müddetçe ben elifi mertek sanmaya devam edeceğim. İtiraf ediyorum Halaçoğlu gibi merkepi aydınlatan barış düşmanı faşolar olduğu müddetçe ben elifi mertek sanmaya devam edeceğim. Sayın Y.Halaçoğlu; Vur de vuralım öl de ölelim diye slogan atmaktan öte gidemeyen orta okul düzeyinde okumuş içi boş bir aydıncıktır" demişti.

NİHAT DOĞAN PKK'NIN NEVRUZ KATLAMALARINA KATILDI

Ülkücülere ettiği hakaretler dışında Kürt kimliğini her zaman ön plana çıkaran Doğan, 2013 yılında Diyarbakır'da HDP'nin Nevruz etkinliğine katılmış, terörist başı Apo posterleri altında zafer işareti yaparak poz verip "Bugün Amed'e büyük bir heyecanla Newroz'a degil barişa koşuyormuşuz gibi bir his var içimde. Unutmayalim ki Bariş birleştirir savaş böler. Ve uçağa biniyor, Bariş için Amed'e uçuyoruz." diyerek coşkusunu dile getirmişti.

 

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ

Bahçeli'nin Nihat Doğan'la samimi fotoğrafını gören Ülkücüler, sosyal medyada büyük tepki verdi.

İşte o tepkilerden bazıları: 

dogan-tepki-2.jpg

 

 

İlgili Haberler