Ordu İdare Mahkemesi Melet Irmağı'na yapılan balıkçı barınağı için yürütmeyi durdurma kararı verdi Ordu İdare Mahkemesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Melet Irmağı'na yapmak istediği balıkçı barınağı için, “Telafisi mümkün olmayan zararlar vereceği” gerekçesiyle yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Türkiye’nin en büyük balıkçı barınağında çalışmalar yüzde 28’e ulaştı Giresun’un Uzuncakum mevkiine projelendirilen Türkiye’nin en büyük balıkçı barınağı olan Su Ürünleri Merkezi’nin yapım çalışmalarında yüzde 28’e ulaşıldı.
Foça'da balıkçı barınağında gizemli ceset bulundu İzmir’in Foça ilçesinde bu sabah saatlerinde balıkçı barınağındaki tekneler arasında erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri tarafından denizden çıkartılan cesedin, balık tutmaya çalışırken suya düşerek öldüğü tahmin ediliyor. Soruşturma devam ediyor.
Trabzon'da balıkçı barınağı cayır cayır alev aldı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde çıkan yangında bir balıkçı barınağı kullanılamaz hale geldi.
1. derece sit alanına fuar alanı ve otopark yapılacak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Şile’de 1. derece sit alanı olan bölgede denizi doldurarak fuar alanı ve otopark yapılmasını ön gören planı onayladı.