Vatandaş boğazına kadar borca battı. Avukatlık olan alacaklarda rekor artış BDDK verilerine takibe düşen alacaklar bir haftada 763 milyon lira artış gösterdi.
Bankaların nakit avans kararının ardından çözüm arayışları başladı: Vatandaş batağa sürükleniyor Bankaların nakit avansı durdurma karar vatandaşı yasal olmayan çözüm arayışlarına itti.
Halit Yılmaz banka borçları yüzünden intihar etti! Antalya’nın Manavgat ilçesinde Halit Yılmaz isimli bir vatandaş banka borçlarını ödeyemediği için intihar etti.
Vatandaşın bankaya borcu 511 milyar TL Ekonomideki kötü gidişat banka borçlarına yansımaya devam ediyor. Vatandaşların bankalara borcu 511 milyar lira iken, 163 bin 180 gerçek ve tüzel kişinin mevduatı 1 trilyon 24 milyar 777 milyon lira oldu.