Banka tüm müşterileri uyardı! 7 gün içinde yapmazsanız hakkınız yanacak

Banka tüm müşterileri uyardı! 7 gün içinde yapmazsanız hakkınız yanacak
Garanti bankası tüm müşterilerini “Yakınını Davet Et Kampanyası” için son 7 gün kaldığını belirterek acele etmeleri konusunda uyardı. Eğer kampanyaya 7 gün içinde katılmazsanız tüm hakkınız sona erecek...

Garanti Bankası tüm müşterilerine yeni kampanya başlattı. Resmi internet sitesi üzerinden “Yakınını Davet Et Kampanyası” hakkında detaylı bilgi veren Garanti Bankası, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar yani son 7 gün içinde yakınlarınızı Mobil'den müşteri olmaya davet ettiğiniz takdirde, hem siz hem yakınınız 250'şer TL bonus kazanma fırsatı sunuyor.

30 EYLÜL’DE HESABA YATACAK

Garanti Bankası, her müşteri olan yakınınız için 250 TL, toplamda ise bin TL'ye varan bonus verecek. Üstelik davet ettiğiniz yakınınız müşteri olduktan sonra yakınlarını davet ederse bin TL'ye varan bonus daha kazanabileceksiniz. Bonus yüklemeleri ise 30 Eylül’e kadar yapılacağı belirtildi.

KAMPANYAYA KİMLER DAVET EDEBİLİR?

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşterilerimiz Garanti BBVA’lı olmayan yakınlarını davet edebilirler. “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilirler. Davet kodları kişiye özeldir.

Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes davet edilebilir.

Davet edilen kişiler, mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil’deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebilirler.

ÖDÜLE HAK KAZANMAK İÇİN DETAYLAR

Davet eden müşterimizin kampanyadan yararlanabilmesi için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi ve Garanti BBVA bireysel müşterisi olması gerekmektedir.

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmayan müşterilerimiz, bu kartlardan birine başvurup kart sahibi olduktan sonra yakınlarını davet edebilirler. Ödüle hak kazanabilmeleri için kampanya süreci içerisinde onaylanmış bir Bonus kredi kartı veya Paracard’ı olması gerekmektedir.

Yakınlarını davet etmek isteyen müşterilerimiz Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak “Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” alanından promosyon kodu oluşturarak davet edeceği kişilerle paylaşabilirler.

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşterimiz Olun” adımından ilerleyerek ilk defa müşterimiz olur.

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak Profil ve Ayarlar altındaki Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu yine kampanya tarihleri içerisinde girer ve onaylar.

Ödüle hak kazanılması için promosyon kodunun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekmektedir.

Davet eden kişinin yukarıdaki koşulları sağlayarak 250 TL bonusa hak kazanabilmesi için davet edilen kişinin müşteri olma sürecini kod girerek tamamlaması gereklidir.

Yakınının davetiyle müşteri olan kişinin 250 TL bonus kazanması için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olması gerekmektedir.

1 – 31 Ağustos tarihlerinde ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri 30 Eylül’e kadar yapılacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.