Bankalar hakkında flaş iddia. Cumartesi de mi çalışacaklar

Bankalar hakkında flaş iddia. Cumartesi de mi çalışacaklar
Bankalar artık cumartesi günleri de mi çalışacak. Sosyal Medyada gündem olan olayın hemen ardından Yapı Kredi Bankası'ndan açıklama geldi. Şaşkınbakkal şubesinde cumartesi günleri 10 ile 17 arasında hizmet vereceği belirtildi. Diğer bankaların da bu ugulamanın hazırlığında olduğu belirtiliyor.

Sosyal Medyada bankalar hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Şubelerin cumartesi günleri de açık olacağı yönünde.Bankaların artık cumartesi günleri de hizmet vereceği iddiasının ardından ilk haber Yapı Kredi Bankası''nın İstanbul Şaşkınbakkal şubesinden geldi. Şube, artık cumartesi günleri de tam gün hizmet verecek, diğer bankaların da bu uygulamanın hazırlığında olduğu konuşuluyor.

Bankaların artık cumartesi günleri de hizmet vereceği iddiası sosyal medyada yankı uyandırdı. Bu iddianın ardından ilk hamle Yapı Kredi Bankası''ndan geldi. Yapı Kredi, müşterilerine bilgi vererek İstanbul Şaşkınbakkal şubesinin artık cumartesi günleri 10.00 ile 17.00 saatleri arasında tam gün hizmet vereceğini bildirdi.

Söz konusu uygulamanın pilot uygulama olduğu ve yayılacağı söylenirken cumartesi günü çalışma konusunda diğer bankaların da hazırlık içerisinde olduğu belirtiliyor.

İlgili Haberler