Barış Arduç hangi dizide rol alacak?

Barış Arduç hangi dizide rol alacak?
Bir süredir ekranlardan uzak kalan Barış Arduç yeni bir dizide hayranların karşısına çıkacak. Peki Barış Arduç hangi dizide rol alacak? Barış Arduç kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Kiralık Aşk dizisi ile kısa sürede hatırı sayılır takipçi sayısına ulaşan Barış Arduç yeni bir dizi ile sevenlerine kavuşuyor. Sosyal medyaya düşen bu yeni dizi haberinin ardından Barış Arduç'un hangi dizide rol alacağı ise merak konusu oldu. 

BARIŞ ARDUÇ HANGİ DİZİDE

Alınan bilgilere göre ünlü oyuncu Barış Arduç Star TV'de yayınlanacak olan Kuzgun dizisinde rol alacak. Ardunç'un kadın partneri ise iddialara göre Burcu Biricik oldu. Burcu Biricik'in bölüm başına 75 bin TL istediği ve yapım şirketi ile bir şekilde anlaşıldığı da ortaya çıktı.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ

1987 İsviçre doğumlu olan Barış Arduç, İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011) , Dinle Sevgili (2011) , Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) adlı dizilerde oynayarak adını iyice duyurdu.

Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı diziyle şöhretini iyice pekiştirdi. Oynadığı televizyon dizilerinin dışında sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.

Özel Hayatı 
Gupse Özay ile birliktedir.

Diziler 
Racon2015 
Kiralık Aşk2015 - 2017Ömer 
Bugünün Saraylısı2013Selim 
Benim İçin Üzülme2012Ahmet 
Pis Yedili2011 - 2014 
Küçük Hanımefendi2011Cenk 
Dinle Sevgili2011Hakan