Barış Yarkadaş’tan olay iddia: İşte Berat Albayrak’ın yerine düşünülen isim

Barış Yarkadaş’tan olay iddia: İşte Berat Albayrak’ın yerine düşünülen isim
CHP’li eski milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yarkadaş, Albayrak'ın yerine İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin getirilebileceğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın akşam saatlerinde gelen istifa açıklaması, sadece Instagram hesabı üstünden görsel olarak paylaşırken, Twitter adresinin ise aynı saatlerde kapatıldığı görüldü. Resmi Facebook adresinde ise bir paylaşım yapılmadı.

Öte yandan ise CHP eski milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş’tan ise bomba bir iddia geldi. Yarkadaş, Albayrak'ın yerine İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin getirilebileceğini belirtti.

Berat Albayrak'ın yerine İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin getirilebileceğini belirten Yarkadaş'ın mesajı şöyle:

"Berat Albayrak'ın görevden alınması halinde, yerine İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali getirilebilir. Ancak şu an istifa ya da görevden alınma durdurulmaya çalışılıyor. Saray hareketli.. Soylu ve Çavuşoğlu da CB Yardımcısı olursa şaşırmayın. İçişleri'ne Varank'ın geleceği

Berat Albayrak'ın ise kısa bir süre sonra Dışişleri Bakanı olarak görevlendirilebileceği konuşuluyor. Bir başka iddia ise şu: Numan Kurtulmuş, Mart ayında AKP Genel Başkanlığı'na getirilecek. Erdoğan, sadece CB koltuğunda oturacak. Bunlar AKP içinde dile getirilen kulisler.

Bakan Berat Albayrak'ı, Özel Kalem Müdürü'nü ve Bakan Yardımcısı'nı aradım. Hepsinin telefonu kapalı. Ancak edindiğim bilgi İSTİFA ETTİĞİ yönünde. Albayrak, Naci Ağbal'ın MB'ye atanmasını "bardağı taşıran son damla" olarak nitelemiş yakın çevresine... Ağbal ile ihtilaf derin.

AKP içindeki bir grup Albayrak'ın yerine MEHMET ŞİMŞEK'in getirilmesini istiyor. Şimşek ise AKP defterini çoktan KAPATTI. Bu arada Albayrak'ın gidişiyle birlikte MEDYA düzeninde de değişiklikler olacak. Pelikanlar bunu bildiği için hücuma geçti. Geri getirmeye çalışıyorlar.

251737-544x544.jpg

 

 

 

İlgili Haberler