Şeyma Subaşı yeni sevgilisini kalpli paylaşım yaparak açıkladı. Baş başa fotoğrafı yayınladı

Şeyma Subaşı yeni sevgilisini kalpli paylaşım yaparak açıkladı. Baş başa fotoğrafı yayınladı
Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi, Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenerek gündem yaratmıştı. Şeyma Subaşı, eski aşkının Serenay Sarıkaya hamlesi sonrası Mehmet Germiyanlıgil ile fotoğrafını paylaştı. Subaşı ve Germiyanlıgil aşk mı yaşıyor? İşte cevabı...

Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa adında bir kızı olan 31 yaşındaki Şeyma Subaşı, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisinin bittiğini geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"SAYGI ÇERÇEVESİNDE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Şeyma Subaşı, ilişkisinin sona erdiğini şu sözlerle duyurdu: 

"1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum."

"SİZİN İÇİN DAHA FAZLASINI İSTEYEN BİRİNİ BULUN"

Sürpriz ayrılık sonrası sessizliğini koruyan Mohammed Alsaloussi, sosyal medyadan imalı bir göndermede bulundu.

Alsaloussi yaptığı paylaşımda, "Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. O zamana kadar herkesten önce ben varım" ifadelerini kullandı.

SERENAY SARIKAYA''NIN FOTOĞRAFINA OLAY YORUM

Bütün bunların ardından Şeyma Subaşı''nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi, oyuncu Serenay Sarıkaya''nın fotoğraflarını beğendi. Ardından Serenay Sarıkaya''nın 33 hafta önce koyduğu fotoğrafı bulup altına, "Harika parça" yorumunu yaptı.

AŞK MI YAŞIYORLAR?

Mohammed Alsaloussi''nin, Serenay Sarıkaya hamlesi sonrası Şeyma Subaşı şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Subaşı, 2020 yılında kısa süreli aşk yaşadığı iddia edilen Mehmet Germiyanlıgil ile fotoğrafını paylaştı.

Aralarında 26 yaş fark olan ikilinin, aşk yaşayıp yaşamadığı yeniden tartışma konusu oldu.
Şeyma Subaşı, 2020 yılında Mehmet Germiyanlıgil aşk yaşadığı iddiası üzerine şu açıklamayı yapmıştı: "Daha ne kadar saçmalayacaksınız acaba. Mehmet benim 15 senelik arkadaşım, abimdir."
 

İlgili Haberler