Başakşehir'den iki flaş transfer. Hız kesmiyor

Başakşehir'den iki flaş transfer. Hız kesmiyor
Turuncu lacivertliler, iki sezondur takımda kiralık oynayan Brezilyalı futbolcu Duarte için Milan'la anlaşma sağladı. Ayrıca geçen sezon Yeni Malatyaspor forması giyen Mounir Chouiar'ı kadrosuna katacak.

Medipol Başakşehir, geçen sezon Yeni Malatyaspor forması giyen ve bonservisi Fransız ekibi Dijon’da bulunan 23 yaşındaki Mounir Chouiar’ı kadrosuna katıyor.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor ile 25 maça çıkan Fransız futbolcu 3 gol ve 4 asistlik performans gösterirken, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıktı.

Turuncu lacivertli takım, genç hücum oyuncusunu resmi sözleşme imzalatmak için İstanbul’a getirdi.

DUARTE''Yİ DUYURDU

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ekibimizde iki sezon boyunca kiralık olarak forma giyen Leonardo Duarte''nin transferi için İtalyan kulübü Milan ile anlaşmaya vardı.

Dört yıllığına kadromuza kattığımız ailemizin bir parçası olan Leonadro Duarte''ye, turuncu-lacivertli formamızla başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

25 yaşındaki savunma oyuncusu, Başakşehir ile geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta görev aldı. Duarte kariyerinde ayrıca Flamengo forması da giydi.