Batshuayi'den olay sözler!

Batshuayi'den olay sözler!
Chelsea'den kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen 28 yaşındaki Belçikalı Michy Batshuayi, ülke basınına açıklamalarda bulundu.

26 Mart Cumartesi günü oynanan İrlanda - Belçika hazırlık maçında 1 gol kaydeden forvet, milli takımda yükselen performansını güvene bağladı.

Ülke medyasına açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki forvet, ''''Türkiye''ye gittiğimden bu yana çok eleştiriliyorum. Sanki şampiyonluk yarışından kopmamızın tek nedeni benmişim gibi davranılıyor. Size güven duyulmadığını gördüğünüzde siz de moral olarak düşüyorsunuz ve durum performansınızı etkiliyor ama Belçika''da öyle değil'''' ifadelerine yer verdi.

Belçikalı yıldıza sorulan sezon sonu nasıl bir yol haritası çizeceği sorusuna da "Bu tamamen bana bağlı değil. Ne olacağını ben de bilmiyorum. İngiltere''ye dönmek isterim ama kulübede kalmak beni mutsuz eder.'''' cevabını verdi.

SİYAH-BEYAZLI FORMAYLA 12 GOL

28 yaşındaki forvet, bu sezon Beşiktaş''ta 34 maçta 12 gol ve 3 asist becerisi gösterdi. Belçikalı futbolcu, siyah beyazlı formayla kaçırdığı gollerle taraftarın oldukça tepkisini çekiyor.

Batshuayi''nin milli takımda ise son 2 maçta 2 golü bulunuyor.