Belediye başkanının paylaşımı kırdı geçirdi, Hamilton Formula 1 pistini kötülemişti

Belediye başkanının paylaşımı kırdı geçirdi, Hamilton Formula 1 pistini kötülemişti
İstanbul’da 9 yıl aradan sonra gerçekleştirilen Formula 1’in sıralama turlarına şiddetli yağış nedeniyle ara verilirken Tuzla Belediyesi’nin aracının sahaya girmesi sosyal medyada gündem oldu. Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan belediye başkanı, pisti kötüleyen Hamilton’a “Bak işine kardeşim” diye yazarken belediyenin paylaşımda, “Yarıştayım sonra arayayım mı?” ifadeleri kullanıldı.

İstanbul 9 yıl aradan sonra Formula 1’e tekrar ev sahipliği yapıyor. Tuzla İntercity İstanbul Park’ta dün gerçekleşen sıralama turları, şiddetli yağış nedeniyle durdurulurken Tuzla Belediyesi’nin Yol Süpürme Aracı sosyal medyada gündem oldu.

“BUGÜN BİRİNCİ VİRAJA ULAŞAN TEK KİŞİ”

Formula 1’in resmi hesabından Tuzla Belediyesi Yol Süpürme Aracı’nın resmi hesabında paylaşılarak “Geç katılımcı Pole pozisyonu için ortaya çıktı" yorumunda bulunuldu. Bunun üzerine Mercedes AMG Petronas takımının sosyal medya hesabından, “Bugün birinci viraja ulaşan tek kişi o" yorumu yapıldı.

mercedes-formula.jpg

“BAK İŞİNE KARDEŞİM”

Bu paylaşımlar sonrası belediyenin aracını sosyal medya hesabından paylaşan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, pisti kötüleyen Hamilton’a göndermede bulunarak, “Bak işine kardeşim” yorumunda bulundu.

tuzla-belediye-baskani.jpg

“YARIŞTAYIM SONRA ARAYAYIM MI?”

Tuzla Belediyesi’nin sosyal medya hesabından ise yapılan paylaşımda, “Yarıştayım sonra arayayım mı?” ifadeleri kullanıldı.

tuzla-belediyesi.jpg

“RESMEN REZALETTİ”

İstanbul’daki pistle ilgili Mercedes AMG Petronas pilotu Lewis Hamilton, "Nasıl oluyorsa bu zemin oldukça pürüzsüz. Pistler eskidikçe asfalt arasındaki açıklıklar büyür, böylece lastikler daha iyi çalışır, ancak buradakinde asfaltlar aşırı kapalı, oldukça düz ve parlak ve bence konulan yağ veya koydukları her neyse asfalttan sızıntı yapıyor. Resmen rezaletti" yorumunda bulunmuştu.

İlgili Haberler