Benim hatam diyerek korona olduğunu duyuran Irmak Ünal hastaneye kaldırıldı

Benim hatam diyerek korona olduğunu duyuran Irmak Ünal hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Cihan Üna'ın kızı Irmak Ünal, sosyal medya hesabından korona olduğunu açıklamış ve nasıl korona kaptığı açıklamıştı. Irmak Ünal, son sağlık durumu hakkında açıklama yaparak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Oyuncu Cihan Ünal'ın kızı IrmakÜnal, Instagram'dan yayımladığı videoda takipçilerine korona olduğunu duyurarak hatasını açıklamış ve uyarmıştı.  Son olarak ise Irmak Ünal'ın bir türlü düşmeyen ateşi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı açıkladı.

Irmak Ünal, takipçilerinin meraklanmaması için ''Umarım en yakın zamanda atlatacağım'' dedi. 

640xauto-052.jpg

Irmak Ünal sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında şunları söyledi:

"'Boğuşuyorum' diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum'da tam bir izolasyon temposunda yaşadım. Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim.Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Herkes farklı geçiriyor. Ancak uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim.Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim. Çünkü ben kendimce kurallarım var. Annem ve üvey babam kronik hasta çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Kimsenin seyahati beni ilgilendirmiyor ama seyahat sonrası karantinanız beni ilgilendiriyor."

Ünal açıklamasının devamında, "Çok sert geçiyor, perişan oldum. Çevremizdeki insanlar için dikkatli olmak zorundayız. Çok sağlıklı olmama rağmen benim vücudumda yenik düştü. Lütfen kapalı alanlarda da maske takın" dedi.