Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen: ''Kazanan Beşiktaş olacak''

Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen: ''Kazanan Beşiktaş olacak''
Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş'ın başkan adayı olan Fuat Çimen, açıklamalarda bulundu. Çimen, "Umarım 'Umudun yeşili' sandıktan çıkar. Kazanan Beşiktaş olacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübünde yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağan seçimli genel kurul toplantısı başladı. Oy verme işlemi saat 17.00''de tamamlanacak.

Seçim heyecanında Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen açıklamalarda bulundu.

İşte Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen''in yaptığı açıklamalar;

''''3 buçuk aydır yoğun tempo ile çalıştık. Kendimizi medyaya iyi anlattığımızı düşünüyorum.

Beşiktaş çok güzel bir kongre süreci geçiriyor. Ufak tefek tatsızlıklarda olsa birlik beraberlik içerisinde bir başarı hikayesi yazmak üzere buradayız.

22 yıllık bir düzeni,sistemi değiştirmek için aday olduk.

"Umarım ''Umudun yeşili'' sandıktan çıkar.

Algı çalışması ile karşılaştık. Ekranda sayın başkanın görüntüsü verildi.

Çok mücadele ediyoruz. Beşiktaş için çıktık yola. Umarım ve dilerim Beşiktaş’ı bu dar günlerinden, borç sarmalından ‘’Beşiktaş yönetilemiyor’’ diye çıktığımız mottodan Beşiktaş’ın Beşiktaşlılarla yöneteceğimiz katılımcı yönetim biçimini hayata sokarız.

Bugün Beşiktaş''ın demokrasi şöleni günü. Beşiktaş''a sahip olma günü. Bütün Genel Kurulu üyelerine, şikayet eden etmeyen, memnun olan olmayan herkesi kongreye davet ediyorum.

Yıldız transfer bu ekonomik koşullar durumunda imkansız halde. Beşiktaş’ta göreve geldiğimiz taktirde idari ve sportif yapıyı ikiye böleceğiz.

Sportif direktörlük sistemimiz tamamen özel bir sistem olacak. Bize hesap verecek, ancak biz onun işine karışmayacağız.''''

İlgili Haberler