Beşiktaş Borussia Dortmund maçı şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş Borussia Dortmund maçı şifresiz hangi kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta maçında Beşiktaş ile Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Beşiktaş Borussia Dortmund maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

2021 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş sahasında Vodafone Park’ta Borussia Dortmund’u konuk ediyor. 15 Eylül 2021 Çarşamba akşamında saat 19.45’te başlayacak Beşiktaş Borussia Dortmund maçı Exxen TV platformundan canlı yayınlanıyor.

Tarihinde daha önce iki kez karşı karşıya geldiği Alman devi Borussia Dortmund’a iki maçta da kaybeden siyah beyazlılar evinde oynayacağı ilk Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından zaferle ayrılmak istiyor. Daha öncesinde 13 Eylül 1989’da sahasında 1-0, 27 Eylül 1989’da da deplasmanda Borussia Dortmund’a 2-1 kaybeden siyah beyazlılar seyircisi önünde galip gelmek istiyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi maçları yayın haklarını elinde bulunduran Exxen TV platformunda sahip olan taraftarlar Beşiktaş Borussia Dortmund maçını şifresiz olarak canlı izleme imkanını elinde bulunduruyor.

Stat: Vodafone Arena
Tarih: 15 Eylül 2021 Çarşamba
Saat: 19.45
Yayın: Exxen TV