Beşiktaş taraftarından Tolgay’a dürümlü pankart

Beşiktaş taraftarından Tolgay’a dürümlü pankart
Beşiktaş taraftarı eski futbolcusu Tolgay Ali Arslan için ‘’dürüm’’ pankartı hazırladı. Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra sarı lacivertli forma ile çıktığı ilk maçta formasını öpmüş ve Beşiktaş taraftarından tepki görmüştü.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında bu akşam karşı karşıya gelecek Beşiktaş ve Fenerbahçe, eski takımlarına karşı oynayacak futbolcuları da bir araya getirecek. Ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye transfer olan Tolgay Ali Arslan için eski takımı Beşiktaş taraftarları özel bir pankart hazırladı.

Beşiktaş taraftarı, Aslan’ın Fenerbahçe’ye transfer olmasına giden sürecin başlangıcı olan tartışmaya gönderme yapmak için ‘’dürüm’’ kullandı.

5c73eda3c03c0e51946ea871-(1).jpg

DÜRÜM KRİZİ

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılması sonrası olaylı bir sürecin ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan, Beşiktaş'a karşı Vodafone Park'a çıkacak.

Başakşehir maçının devre arasında döner dürüm yediği iddia edilen Tolgay'a hocası Şenol Güneş, "Neden yiyorsun?" diye sormuştu.

Tolgay ise, "Hocam nasılsa oyuna almayacaksınız!" cevabını verince ipler kopmuştu.

Ara transferde Fenerbahçe'ye transfer olan ve yeni takımının armasını öpen tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş armasını hiç öpmemiştim" açıklamasını yapmıştı.

Bu durum karşısında Tolgay'a karşı cephe alan siyah beyazlı taraftarlar derbide Tolgay için "Dürümlü koreografi" yapılması bekleniyor.

YANAL’DAN UYARI

Teknik direktör Ersun Yanal da derbiden tribünlerin olası tepkisine karşı öğrencisini uyardı. Yanal, Tolgay'la yaptığı görüşmede, "Tribünlerden sana sataşma olabilir. Seni sinirlendirmeye çalışabilirler. Sahada işine bak ve sinirlerine hâkim ol" ifadelerini kullandı.

Maç öncesi iki cephe de hazırlıklarını tamamlarken Türkiye'de ilk kez Beşiktaş'a rakip olarak sahaya çıkacak olan Tolgay Arslan maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan "Beşiktaş karşısında sakin oynamak zorunda olduklarının altını çizerken "Takım için büyük bir fırsat maçı bu ve mutlaka kazanmalıyız" dedi. Tolgay Arslan derbi için son olarak "Umuyorum bu derbi benim maçım olur" şeklinde konuştu.

Tolgay Arslan'ın maçı çok önemsediği, ekstra çalıştığı ve Beşiktaş deplasmanında Fenerbahçe taraftarı için oynamak istediği ve motivasyon olarak da çok yüksek olduğu da kaydedildi.