Beşiktaş'ın sahilleri İBB iş birliği ile temizleniyor

Beşiktaş'ın sahilleri İBB iş birliği ile temizleniyor
BB’ye bağlı İSTAÇ ekipleri Beşiktaş’ın sahillerinde lodos nedeniyle oluşan deniz yüzeyini temizledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat vatandaşlara çağrıda bulunarak olumsuz herhangi bir durumla karşılaşılması halinde iletişim için İBB beyaz masayı işaret etti.

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çevirerek ilçede ortak çalışmalar gerçekleştiren Beşiktaş Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. İBB’ye bağlı İSTAÇ A.Ş ekipleri Ortaköy’de şiddetli lodos nedeniyle oluşan deniz yüzeyini modern araçlarla temizledi.  Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ı ziyaret ederek ortak yürütülen çalışmalar hakkında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan bilgi alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurgulamıştı. İSKİ tarafından gerçekleştirilen ve yıllardır çözülemeyen altyapı sorunu da geçtiğimiz günlerde çözülmüştü.

Bugün yapılan çalışmalar hakkında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulundu. Akpolat: ‘’İstanbul'da lodos fırtınasının etkisiyle kıyılarında kirlilik oluşabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ ekipleri modern araçlarla deniz yüzeyini düzenli olarak temizliyor. Böyle bir manzaraya rastlarsanız İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyazmasa'ya bildirebilirsiniz‘’ ifadelerini kullandı.