Beşiktaş'ın yıldızı bavullarını topladı

Beşiktaş'ın yıldızı bavullarını topladı
Serbest kalmak için FIFA’ya başvuran Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius, tesislerdeki eşyalarını alarak bavullarını topladı. Karius’un hafta başında sözleşmesini tek taraflı fesh etmesi bekleniyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki odasını tamamen boşaltan Loris Karius, 3 Mayıs’tan sonra sözleşmesini tek taraflı olarak fesh edecek. Alacakları konusunda siyah-beyazlı yönetimin sunduğu tüm teklifleri geri çeviren Alman file bekçisi, Nisan ve Mayıs maaşlarını da talep etmişti. Karius’un, İstanbul’dan ayrıldıktan sonra büyük bir ihtimalle önce Almanya’ya ardından İngiltere’ye geçmesi bekleniyor. 

Bundan sonra Liverpool’un antrenman programlarına göre çalışacak olan Karius ve menajeriyle bir türlü anlaşamayan yönetim, FIFA’dan çıkacak karara göre bir ödeme takvimi oluşturmaya çalışacak. 

KALE GENÇLERE EMANET

Bu arada Teknik Direktör Sergen Yalçın ile bir kez daha görüşen yöneticilerin, genç kaleciler Utku Yuvakuran ve Ersin Destanoğlu’nun Türk futboluna kazandırılması görüşünü dile getirdikleri aktarıldı. Utku ve Ersin’e güvenen Yalçın’ın da aynı düşüncede olduğu ifade edildi. 

Diğer yandan Karius’un durumunu kendi aralarında değerlendiren yöneticilerin, “Maalesef menajerler, oyuncuları kötü yönlendiriyor. Kalan maçlarda zaten Karius’un yerine genç kalecilerimizin oynamasını istiyorduk. Bu ayrılık bizim için daha hayırlı olacak” diye konuştukları vurgulandı.