Beşiktaşlı eski golcü Hugo Almeida'dan Batshuayi'ye tavsiye

Beşiktaşlı eski golcü Hugo Almeida'dan Batshuayi'ye tavsiye
Beşiktaşlı eski futbolcu Hugo Almeida, FIFA 2022 Dünya Kupası elemelerinde oynanacak olan Portekiz - Türkiye maçı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FIFA 2022 Dünya Kupası elemelerinde oynanacak olan Portekiz - Türkiye maçı öncesinde Tivibu Spor''a konuşan Hugo Almeida, hem oynanacak olan karşılaşma hem de Beşiktaş ile ilgili olarak samimi ifadeler kullandı.

İŞTE ALMEIDA''NIN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

Türkiye''den hatırlanmak beni mutlu etti. Futbolculuk kariyerimi noktaladım ve antrenör oldum. Portekiz''de 2. Lig''deki önemli takımlarından biri olan Academica''da yardımcı antrenörlük yapıyorum. 10 maçtır buradayım. Daha önce U23 takımında görev alıyordum. Şu an as takımda yardımcı antrenör olarak görevlendirildim. Çok mutluyum ancak takımın ligdeki durumu şu an iyi değil ama bu deneyimi yaşadığım için mutluyum. Gelecekte yapmak istediğim iş bu.

"BEŞİKTAŞ''I TAKİP EDİYORUM"

Beşiktaş''ı takip ediyorum. Birçok maçı izliyorum. Gökhan Töre''yle konuşuyorum. Kalbimdeki kulüplerden biri olduğu maçları da izliyorum. Beşiktaş''ta çok mutluydum. Büyük bir kariyerim olmuştu. Taraftarlar fantastikti. Elbette Beşiktaş''ı yakından takip ediyorum.

"BATSHUAYI''YE TAVSİYEM..."

Normalde her insan farklıdır. Benim başka bir durumum var. Başka oyuncuların farklı düşünceleri var. Batshuayi''ye tavsiyem ne olur? Bir oyuncuya nasıl düşünmesi konusunda tavsiye vereceğimi sanmıyorum. Beşiktaş taraftarı çok özel. Sizi çok iyi ya da kötü yapabilirler. Bana göre Batshuayi gol atmaya başlamalı. Çünkü bu sebeple Beşiktaş forması giyiyor. Beşiktaş normal bir kulüp değil. Çok çok büyük bir kulüp. Orada oynadığınız her an üzerinizde büyük baskı vardır. Bu nedenle bir santrforsanız gol atmanız gerekir.

"PORTEKİZ''İN KAZANMASINI İSTİYORUM"

Karmaşık hissediyorum. Tabii ki Portekiz''in kazanmasını istiyorum. Portekiz için milli takımın kazanması her şeydir. Ancak, karmaşık hissediyorum. Çünkü, Portekiz kazanırsa Türkiye elenecek. Futbol böyledir. Biri kazanacak, biri kaybedecek. Şu anda ülkemi seçmek zorundayım. Umarım Portekiz kazanır.

ALMEIDA''NIN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Beşiktaş''ta 2010-2011 ve 2015-2015 sezonları arasında forma giyen Portekizli golcü Hugo Almeida, 110 karşılaşmada süre alırken 47 gol ve 20 asistle sahada olmuştu.