Beşiktaşlı Jeremain Lens'in yeni rotası belli oldu

Beşiktaşlı Jeremain Lens'in yeni rotası belli oldu
Beşiktaş'ta uzun süredir kadro dışı kalan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in yeni rotası belli oldu.

Beşiktaş, kadro dışı bıraktığı N''Sakala, Adem Ljajic ve Douglas ve Jeremain Lens ile sezon sonu yollarını ayıracak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hollandalı Lens ise kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Fanatik''in haberine göre; Deneyimli oyuncu, Süper Lig’den gelen teklifler olmasına rağmen kariyerine ülkesi Hollanda’da devam etme kararı aldı.

Beşiktaş ’tan sezonluk 2.5 milyon Euro kazanan Lens, disiplinsiz davranışları ve etkisiz performansı sonrasında kadro dışı bırakılmıştı.

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen 34 yaşındaki futbolcuyu 2017-2018 sezonunda Sunderland''den kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, bir sezon sonra ise Lens''in 4 milyon 90 bin Euroluk satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini aldı.

Yarım sezon Karagümrük''te kiralık olarak da forma giyen Jeremain Lens, siyah beyazlı formayla 102 maça çıkarken 12 gol atıp, 20 asist yaptı.