Serdar Saatçı için karar çıktı

Serdar Saatçı için karar çıktı
Hazırlık maçında gösterdiği disiplinsiz hareketler nedeniyle Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan genç stoper Serdar Saatçı, başkan Ahmet Nur Çebi’den özür dileyip elini öptü.

Viktoria Plzen ile yapılan hazırlık maçında, 72. dakikada oyuna giren Serdar, 84. dakikada Teknik Direktör Valerian İsmael tarafından oyundan alındı. Genç futbolcu oyundan alındıktan sonra sergilediği davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Takım, ikinci etap kamp çalışması için yeniden yurt dışına giderken, Serdar Saatçı da İstanbul’da idmanlarına devam ediyordu. 19 yaşındaki stoperle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

AHMET NUR ÇEBİ AFFETTİ

Milliyet''ten Bilal Meşe''nin haberine göre Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı’yı affetti. 
Siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi Altan Akdil’in öncülüğünde, Başkan Ahmet Nur Çebi’den randevu alan Serdar, önceki gün Akdil ve eniştesi Hüseyin Bey ile birlikte kulübe gitti. Burada Başkan Çebi ile buluşan genç futbolcu, pişmanlığını dile getirip özür diledi.

SAATÇI BAŞKANIN ELİNİ ÖPTÜ, ÖZÜR DİLEDİ

Futbolcusuna adeta baba şefkatiyle yaklaşan Başkan Çebi, Serdar’a çeşitli nasihatlerde bulundu. Herkesin hata yapabileceğini ancak kimseyi dinlememesi gerektiğini dile getiren Beşiktaş Başkanı, Serdar’dan bundan böyle bu tür olaylar yaşanmayacağı konusunda söz aldı. 

Bunun sonrasında Ahmet Nur Çebi’nin elini öpen Serdar Saatçı, affedilmiş oldu. Genç stoper için son kararı Teknik Direktör Valerian İsmael verecek.