Beşiktaşlı Fabrice N'sakala'dan bu kadarına da pes dedirten Haaland paylaşımı! Taraftar çılgına dönünce hemen sildi

Beşiktaşlı Fabrice N'sakala'dan bu kadarına da pes dedirten Haaland paylaşımı! Taraftar çılgına dönünce hemen sildi
Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Kongolu sol bek Fabrice N'sakala, dün akşam Siyah Beyazlıların Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Dortmund maçı öncesi taraftarı sinirlendiren bir paylaşıma imza attı.

Taraftar çılgına dönüce hemen sildi

Fabrice N''Sakala, kadro dışı kaldıktan sonra da tepki çekmeye devam ediyor... Şampiyonlar Ligi C Grubu''nun son maçında Dortmund''a konuk olan Beşiktaş''ta, N''Sakala''nın maç öncesi sosyal medya paylaşımı olay oldu.

31 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Dortmund''un yıldızı Erling Haaland''ın olduğu bir video paylaşarak alkış emojisi kullandı ve "Rakibine saygı duymalısın" ifadelerini kullandı.

N''Sakala, daha sonra bu paylaşımını gelen tepkiler üzerine kaldırdı. Sosyal medyadan büyük tepki çeken Kongolu futbolcu için Beşiktaş taraftarları, Ocak ayında futbolcunun takımdan derhal yollanmasını istedi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunan Kongolu futbolcu, siyah-beyazlı taraftarları kızdırmıştı. Kadro dışı bırakılan futbolcularla birlikte bir video çeken N''Sakala, "Çok fazla mesaj gönderiyorsunuz. Adem burada, Adem selam ver. Lens de burada. Biz buradayız, çalışıyoruz. Hala fitiz, merak etmeyin." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler