Kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'dan açıklama

Kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'dan açıklama
Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Saatçı, dün oynanan hazırlık maçı sonrası oyundan alındığı için sinirlenmiş ve soyunma odasının kapısını tekmelediği dolayısıyla kadro dışı bırakılmıştı. Saatçı olayla ilgili açıklama yaptı.

Serdar Saatçı’nın maç içinde arkasına adam kaçırdığı için kendisini uyaran İsmael’i dikkate almadığı ve sahadan çıktıktan sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği için kadro dışı kaldığı iddia edilirken, genç futbolcu olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”

19 yaşındaki genç defans oyuncusu Beşiktaş U19 takımından A takımına 2020 yılında transfer olmuş, Beşiktaş kariyerinde Türkiye Kupası, Süper Lig Kupası ve Türkiye Süper Kupası sevinci yaşamıştı.

NE OLMUŞTU?

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’daki kampla devam eden Beşiktaş, kamptaki ikinci hazırlık maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile mücadele etti.

Müsabakanın 72’nci dakikasında oyuna giren genç futbolcu Serdar Saatçı, 83’üncü dakikada teknik direktör Valerien Ismael’in hamlesiyle kenara alındı. Oyundan çıkmasına sinirlenen Saatçı, doğrudan soyunma odasına gitti.

Genç futbolcunun daha sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği iddia edildi.

Beşiktaş, 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçından sonra sosyal medya hesabından olayla ilgili kamuoyuna açıklamada bulundu. Beşiktaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı için Avusturya’da devam eden kamp programımız kapsamında, Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. 

Serdar Saatçı yarından (13 Temmuz) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimizde takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir.”

İlgili Haberler