Beşiktaş'ta kadro dışı olan Lens sessizliğini bozdu! Çamur atmak istemiyorum ama...

Beşiktaş'ta kadro dışı olan Lens sessizliğini bozdu! Çamur atmak istemiyorum ama...
Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Hollandalı oyuncu Jeremain Lens, anlaşmalı ayrılık hakkında konuştu. Lens, "Bu konuda çamur atmak istemiyorum. Beşiktaş'tan ayrılana kadar bunu yapmayacağım." dedi.

Beşiktaş''ta 2020 yılından beri kadro dışı durumda bulunan Jeremain Lens, ESPN''e açıklamalarda bulundu.

Hollandalı kanat oyuncusu, "Bir yıldır takımdan ayrı antrenman yapıyorum. İki yıl önce benim durumum büyük ölçüde değişti. O dönemde takımdan çıkarıldım ve ayrı antrenman yapmaya başladım. Altı ay sonra İstanbul''da başka bir takıma (Fatih Karagümrük) gittim ve yaz aylarında Beşiktaş''a geri döndüm. Ondan sonra ne yazık ki bir transfer dönemi ve geçen kış da dahil ayrı antrenman yaptım" diye konuştu.

"ÇAMUR ATMAK İSTEMİYORUM!"

Beşiktaş''ta anlaşmalı olarak ayrılık için konuşan Lens, "Bu konuda çamur atmak istemiyorum. Beşiktaş''tan ayrılana kadar bunu yapmayacağım. Bu biraz garip bir durum çünkü gitmemi istiyorlar, bu durumda her teklifi, ya da daha az para ödemek zorunda oldukları her şansı kulübün iki elle tutmasını beklersiniz ancak işler öyle olmuyor." dedi.

Siyah-beyazlılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcu, "Şu ana kişisel antrenörle, kulüpte antrenman yapıyorum ama bu çok fazla bir şekilde olan bir durum değil. Hala profesyonel bir futbolcuyum ama futbol oynayamıyorum. Tekrar futbol oynamayı çok istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Beşiktaş formasıyla 102 maça çıkan Lens 12 gol, 20 asist yaptı.