Beşiktaş’ta sakatlıklar can sıkıyor

Beşiktaş’ta sakatlıklar can sıkıyor
Beşiktaş’ta alınan kötü sonuçlar canları sıkarken, sakatlıklar da teknik heyeti düşündürüyor. Ljajic, Babel ve Adriano’nun sakatlıkları devam ederken, bu oyunculara Tolgay da katıldı.

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçlar taraftarları mutsuz ederken, bir diğer kötü haber de sakatlardan geldi. Genk karşısında sakatlıkları nedeniyle Pepe, Ljajic, Babel ve Adriano forma giyemezken, bu isimlere Tolgay Arslan da eklendi. Genk maçında sakatlanan Tolgay'ın iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Rizespor maçıyla birlikte tekrar çıkışa geçmek isteyen siyah-beyazlılarda sakatların henüz iyileşmemesi, Teknik Direktör Şenol Güneş'i düşündürüyor.

LJAJIC VE BABEL BELİRSİZ

Pepe, Adriano ve Tolgay Arslan, Rizespor karşısında forma giyemeyecek olan isimler. Babel ve Ljajic'in ise tedavilerinin devam ettiği ve son kararın maç günü verileceği ifade edildi. Pepe'nin yokluğunda savunmada Vida-Medel ikilisi görev yapacak. Ljajic'in yetişmesi durumunda bu futbolcuyla Rizespor karşılaşmasına başlayacak olan Güneş, Sırp oyuncunun maça yetişememesi halinde ise Oğuzhan'ı ilk 11'de oynatacak. Güneş, forvette ise Brezilyalı Vagner Love'ı oynatacak.

İlgili Haberler