Beşiktaş’ta Şenol Güneş sonrası için iki iddia

Beşiktaş’ta Şenol Güneş sonrası için iki iddia
Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in sezon sonu Milli Takım’ın başına geçmesi beklenirken, tecrübeli teknik adamın yerine kimin geleceği merak konusu oldu. Siyah beyazlılar için Guti ve Bilic’in isimleri ön plana çıkıyor.

Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılıp Milli Takım'ın başına geçmesi beklenen Şenol Güneş'in yerine kimin geçeceği belirsizliğini koruyor.

Bu konuda yurt dışından da önemli iddialar gelirken İtalyan ve İspanyol basını, Güneş’ten sonra takımın başına Guti’nin geçeğini öne sürdü. İspanyol basınında çıkan haberlerde, “Lopetegui’nin ayrılmasının ardından Real Madrid’de teknik direktör olarak ismi anılan Guti için bu kez de Beşiktaş şansı doğdu. Şenol Güneş’le birlikte stajını da yaptı” ifadeleri kullanıldı.

"BİLİC İLE GÖRÜŞÜLDÜ AMA AL İTTİHAD BIRAKMAZ"

Siyah-Beyazlı takımın teknik direktör görüşmeleri hakkında bir başka iddia ise Arap basınından geldi. Arabia.eurosport.com'da yer alan habere göre Beşiktaş, Suudi Arabistan ekiplerinden Al İttihad’ı çalıştıran eski teknik direktörü Slaven Bilic ile görüşme yaptı. Bilic'in teklife olumlu yaklaştığı ifade edilse de Al İttihad yönetiminin Hırvat teknik adamı bırakmayacağının da altı çizildi.