Beşiktaş'ta bomba gelişme. Birisi ile anlaşıldı. Biri hafta başı geliyor

Beşiktaş'ta bomba gelişme. Birisi ile anlaşıldı. Biri hafta başı geliyor
Beşiktaş, transfer hamlelerine hız kesmeden devam ediyor. Taraftarı sevindirecek iki haber üst üste geldi.

Beşiktaş, 30 yaşındaki golcü oyuncu Wout Weghorst''u renklerine katmak için artık günleri sayıyor. Siyah beyazlılar, uzun süren uğraşlar ve bekleme sürecinin ardından Hollandalı forvet Wout Weghorst''la birlikte ailesini de ikna etmeyi başardı.

Wout Weghorst ailesi ile Yunanistan’da tatilde olduğu için hafta sonu ülkesine dönecek. Sağlık kontrolü ve ıslak imza için hafta başı gelip 5 Temmuz''daki Avusturya kampına katılacak Hollandalı oyuncu, Beşiktaş''tan senelik 2.7 milyon euro yıllık ücret alacak ve kendisi için kulübü Burnley''e kiralama ücreti ödenmeyecek.

PERFORMANSI

Beşiktaş''ın yeni golcüsü 30 yaşındaki Weghorst, Alman ekibi Wolsburg''da gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettirdi. Son olarak Burnley forması giyen 1.97''lik dev santrforun kariyerinde AZ Alkmaar, Heracles ve Emmen de bulunuyor.

Weghorst profesyonel futbol kariyeri boyunca 396 maça çıkarken bu periyotta 163 gol atıp, 47 de asist yaparak toplamda 210 gole direkt etki etmeyi başardı. Hollanda milli takımında da 14 maçta 3 gol kaydetti.

CENK TOSUN İLE DE ANLAŞILDI

Siyah beyazlılar, Everton forması giyen eski oyuncusu Cenk Tosun''u da kadrosuna kattı. Kısa süre içinde resmi imzalar atıldıktan sonra Milli golcünün Avusturya kampına katılması bekleniyor.

 

İlgili Haberler