Better Call Saul’un final sezonu için tarih açıklandı

Better Call Saul’un final sezonu için tarih açıklandı
Breaking Bad'in spin-off dizisi Better Call Saul'un altıncı yani final sezonunun çıkış tarihi resmen açıklandı. 18 Nisan'da geliyor.

İşte ayrıntılar...

ShiftDelete - BBC Culture tarafından yayınlanan 21. yüzyılın en iyi yüz dizisi arasında üçüncü sırada yer alan Breaking Bad, 2013 yılında bitmesine rağmen spin-off dizisi Better Call Saul ile izleyicide bıraktığı etkiye devam ediyor. Şu sıralar final sezonu ile gündemde olan dizinin izleyicilerin karşısına çıkış tarihi resmen açıklandı.

Better Call Saul, 18 Nisan’da gelecek

8 Şubat 2015 tarihinde AMC’de gösterilmeye başlanan Amerikan suç ve drama dizisi Better Call Saul, bir döneme damga vuran Breaking Bad’in 6 yıl öncesindeki olayları anlatıyor.

İlk yapımda karşımıza çıkan ve ”Better Call Saul” sloganı ile özdeşleşen Saul Goodman’ın hikayesine odaklanan dizinin kadrosunda Bob Odenkirk, Jonathan Ray Banks, Joseph Norris ve Giancarlo Esposito gibi tanıdık isimlerin yanı sıra Rhea Seehorn, Michael Mando Rhea Seehorn gibi isimler de yer alıyor.

Beşinci sezonu 2022 yılının ortalarına doğru bittikten sonra bir süre sessiz kalan Better Call Saul’un altıncı yani final sezonu için de beklenen haber geldi. Geçtiğimiz günlerde ufak bir teaserla izleyicileri heyecanlandıran dizinin 13 bölümden oluşacak ve iki parça halinde yayınlanacak. Buna göre ilk kısım 18 Nisan’da ikinci kısım ise 11 Temmuz’da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Son olarak Better Call Saul’un final sezonunun geç kalmasının ana nedenini dizinin başrol oyuncularından Bob Odenkirk’in yaşadığı sağlık problemleri olarak açıklayabiliriz.