Binali Yıldırım'dan Bahçeli'ye 'mitil' yanıtı

Binali Yıldırım'dan Bahçeli'ye 'mitil' yanıtı
AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım, 'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ortak seçim çalışması yapacak mısınız?' sorusuna yanıt verdi.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe'de basının sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Mitili İstanbul'a atacağım" sözleri hatırlatılan Yıldırım, "Mitil atılmış vaziyette" yanıtını verdi.

"MİTİL ATILMIŞ VAZİYETTE"

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Sancaktepe'de "Kadın STK Temsilcileri Toplantısı"na katıldı. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım "Yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'a geliyor. Ortak bir programınız olacak mı?" sorusuna "Şu anda böyle bir planlamamız yok. Sayın Devlet Bahçeli seçim yenileme kararından sonra İstanbul'da partililerle bizzat kampanya yürüteceğini duyurmuştu. Hatta ona bir ironi de yaptı, 'Mitili atıyoruz İstanbul'a' diye. Şu anda mitil atılmış vaziyette ve çalışmalar devam ediyor" şeklinde cevap verdi.