Binali Yıldırım'dan İsmailağa Cemaati'ne ziyaret

Binali Yıldırım'dan İsmailağa Cemaati'ne ziyaret
AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır eski Milletvekili Mehdi Eker'le birlikte İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti.

23 Haziran öncesi saha çalışmalarını sürdüren AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti. Binali Yıldırım'a ziyaretinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker de eşlik etti.

ZİYARETİ İSMAİLAĞA CEMAATİ DUYURDU

Binali Yıldırım'ın İsmailağa Cemaati'ni ziyareti Yıldırım'a ait sosyal medya hesaplarından paylaşılmazken, İsmailağa Cemaati ziyareti şu ifadelerle duyurdu:

Eski Başbakanlarımızdan ve Cumhur İttifâkının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sayın Binali Yıldırım Bey ve eski bakanlarımızdan Mehdi Eker Bey, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, bu akşam yatsı namazı ve teravih namazlarını İsmailağa Camii’nde edâ ettiler.

Namazın ardından cemaatle musafahalaşan kıymetli misafirlerimiz, vakfımızda cemaatimizin ileri gelen hoca efendileri ve vakıf heyeti ile bir araya gelerek hasbihâl ettiler.

ismailaga.png

İSMAİL SAYMAZ DİKKAT ÇEKEN ZİYARETİ BÖYLE DUYURDU

Gazeteci İsmail Saymaz, Binali Yıldırım'ın İsmailağa Cemaati ziyaretini sosyal medya hesabından paylaştı. Saymaz, "Binali Yıldırım, dün akşam İsmailağa tarikatını ziyaret etmiş. Tarikatın sitesinde bu ziyaret duyurulduğu halde Binali Yıldırım’ın Twitter hesabında paylaşılmamış." ifadelerini kullandı.

saymaz-007.png

İlgili Haberler