Kripto parada şok düşüş! Sonu ne olacak?

Kripto parada şok düşüş! Sonu ne olacak?
Kripto para piyasasında yaşanan sert düşüş yatırımcıları ters köşede bırakmış durumda. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Ünlü analist alım yapılacak coinleri açıkladı!

TeknolojiOku - Kripto para yatırımcıları birkaç gündür diken üstünde diyebiliriz. 45 bin dolar barajını bir türlü aşamayan BTC, kısa sürede yine 40 bin doların altına gerilemişti. Bu gerileyiş direkt olarak diğer altcoinleri de etkiledi. Son düşüşlerle birlikte BTC 38 bin dolar, ETH ise 2.6 bin dolara kadar düştü. Bu düşüş kafalarda bazı soru işaretlerinin oluşmasına da zemin hazırladı. Pek çok yatırımcı kısa süre içerisinde gelmesine kesin gözüyle bakılan ayı sezonunun gelip gelmediğini sorgular hale geldi.

Peki son düşüşler arifesinde gerçekten ayı sezonuna girdiğimizi söylemek mümkün mü?

Twitter’da hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan traderlar bu sert düşüşü bir düzeltme olarak yorumladı. Elbette bazı destek noktalarının kırılması işin rengini tamamen değiştirebilir. Bazı analistler BTC’nin 35 bin doların altını görmesi halinde ayı sezonunun ciddi bir şekilde hissedileceğini iddia ediyorlar.  Bazı analistler ise bu durumu alım fırsatı olarak yorumluyorlar ve bazı coinlere dikkat çekiyorlar. Analistlerin çoklukla dikkat çektiği coinlerden birisi Cardano. 

Uzun süredir beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Cardano şu anda 1 doların altına düşmüş durumda. ADA uzun bir süredir 1 doların altına düşmemişti. Bazı yatırımcılara göre bu durum ADA’da alım fırsatı verebilir. Elbette ADA’nın hala düşüş trendi içerisinde olduğunu unutmamamız gerekiyor. Yani belli bir yükseliş gelebilir fakat düşüş trendinin devam etmesi de olası. Sonuç olarak bazı analistler 2022’yi ADA’nın yılı olarak yorumluyorlar. Elbette burada tercih tamamen yatırımcılara kalmış durumda. Dip not olarak hatırlatalım. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.