Garson hesabı getirdi yedikleri pizzalar midelerine oturdu

Garson hesabı getirdi yedikleri pizzalar midelerine oturdu
Bodrum'daki bazı beach ve restoranlar abartılı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İki kişi, önceki gün öğle yemeği için gittikleri mekanda iki pizza, iki kola ve bir su için toplam 625 lira ödedi. Vatandaşlar uçuk fiyatlara isyan ederek "Bu her sene tekrarlanıyor" yorumunu yaptılar.

Bodrum'da büyük soygun

Sabah''tan Evren Abdullahoğlu''nun haberine göre, Turizm sezonu açıldı, korona virüste normalleşme sürecinde tatilciler sahillere akın etti. Türkiye''nin en seçkin tatil beldelerinden olan Bodrum için sezon hareketli başlarken, geçmişte yüksek fiyatlı yiyeceklerle adı anılan gelen belde, korona sonrası süreçte de aynı şekilde gündemde.

Foile Restaurant da bu furyaya katıldı ve uçuk ücretleriyle konuklarını şoke etti. İki kişi, önceki gün öğle yemeği için gittikleri bu mekanda iki pizza, iki kola ve bir su için toplam 625 lira ödedi.
Böyle bir hesabın gelmesine akıl sır erdiremediklerini belirten vatandaşlar "Bodrum''da bu sürekli yaşanıyor. Asgari ücretin 2 bin 800 TL olduğu ülkede böyle bir fiyat uygulanması akıl karı değil" yorumunu yaptı.